Onun yerini hiç kimse dolduramaz! Arka Sokaklar tarihinde görülmemiş veda yaşanacak iddiası fos çıktı!

Arka Sokaklar tarihinde görülmemiş veda yaşanacak iddiası fos çıktı! Onun yerini hiç kimse dolduramaz. Arka Sokaklar'ın adeta mimarlarından olan ve yıllardır başrolde yer alan Zafer Ergin'in ayrılık iddialarıyla ilgili gerçek ortaya çıktı. Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin'in projeden ayrılmış olduğuna dair iddialar kulislerde kulaktan kulağa geziyordu. Geçen sezon Zeliş'i oynayan Yüsra Geyik ve Bahar karakterini canlandıran güzel oyuncu Merve Oflaz'ın kadrodan ayrılması Arka Sokaklar fanatiklerini sarsmıştı. Şimdi de Rıza Baba'yı canlandıran Arka Sokaklar'a veda edeceğinin kulislerde gündeme getirilmesi tüm herkesi şok etti. Hüsnü Komiser ve Rıza Baba ile ayrılık ilgili iddiaların doğru olmadığı yapım şirketi tarafından net bir şekilde açıklandı.

Giriş Tarihi 24 Aralık 2021, 11:12 Güncelleme 24 Aralık 2021, 11:13
Onun yerini hiç kimse dolduramaz! Arka Sokaklar tarihinde görülmemiş veda yaşanacak iddiası fos çıktı!

İÇİNDEKİLER

Arka Sokaklar için geçtiğimiz günlerde ortaya bomba bir iddia atılmıştı. 16 yıldır Kanal D ekranlarında milyonlarca seyirci tarafından heyecanla izlenen Arka Sokaklar'da geçen pek çok ayrılığa şahit olduk. İlk olarak Bahar karakterini canlandıran Merve Oflaz'ın projeden ayrılması üzen gelişmelerden olmuştu. Ayrıca Özgür Ozan'ın da yeni sezonda Netflix platformunda yayınlanacak olan Aşk Taktikleri'nde rol alacağı da söylenmişti. Kulislerde Rıza Baba karakteriyle dikkatleri üzerine çeken usta oyuncu Zafer Ergin'in Arka Sokaklar'dan ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak iddialar doğru çıkmadı, yapım şirketinden açıklama yapıldı.

"EKİBİN BAŞINDA"

Bu iddiaların ardından Erler Film sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Son günlerde Rıza Baba karakteriyle sevilen Zafer Ergin'in projeye veda ettiği iddialar arasında yer aldı. Bu iddiaların artması izleyicileri telaşlandırmıştı.

ERLER FİLM'DEN ZAFER ERGİN AÇIKLAMASI

Erler Film, "Son zamanlarda bazı medya kaynaklarında Arka Sokaklar dizimizin başladığı günden beri Rıza Baba karakterine hayat veren değerli sanatçımız Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı ile ilgili çıkan haberler maksatlı ve tamamen uydurmadır.

Değerli oyuncumuz Rıza Baba'mız Arka Sokaklar ekibinin başındadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" açıklamasında bulundu.

ZAFER ERGİN'DEN AÇIKLAMA

Zafer Ergin, Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görüldüğü etkinlikte dizi hakkında önemli açıklamalar yaptı ve ayrılık iddialarıyla ilgili soruları cevapladı.

Zafer Ergin çıkan ayrılık iddiaları hakkında "Yani diziyi yarıladık. Ömrümüz yettikçe devam edeceğiz .Bütün dizinin adına geldim. Çünkü onlar çalışıyorlar, biz kazanıyoruz." dedi.

Ergin açıklamasında, "Çok değişik konularda çok uzun süre çalıştık. İstanbul'a sonradan büyük bir heyecan içinde geldim." şeklinde devam etti.