Arkasına bile bakmadan gidiyor! Hakan'ın kimlik bunalımı yaşadığı Çukurova'da acıları harlayacak veda!

Hakan'ın kimlik bunalımı yaşadığı Çukurova'da acıları harlayacak veda! Arkasına bile bakmadan gidecek. Başrollerinde Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova'da yeni ayrılıkların yaşanacağı görülüyor. Bu sezon pek çok önemli ismin veda ettiği diziye son olarak usta oyuncu Altan Gördüm güçlü bir toprak ağası olarak katılmıştı. Dizinin dün yayınlanan 118. bölüm fragmanında Betül ile tartışan Haminne'nin başından darbe alarak yere düştüğü görüldü. Yaşanan bu gelişmenin ardından Haminne öldü mü sorusu merak edilirken Serpil Tamur'un diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise gizemini koruyor.

Giriş Tarihi 18 Aralık 2021, 13:13 Güncelleme 18 Aralık 2021, 13:13
Arkasına bile bakmadan gidiyor! Hakan’ın kimlik bunalımı yaşadığı Çukurova’da acıları harlayacak veda!

İÇİNDEKİLER

Hakan'ın gerçek kimliğinin ortaya çıkmasına ramak kaldığı Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanında şok edecek bir gelişme yaşanıyor. Kendisini Betül ile tartışmanın içerisinde bulan Haminne'nin başından darbe alarak yere düştüğü görülürken Haminne veda mı ediyor sorusu akıllara kazındı. Züleyha'nın ölüm tehlikesi atlattığı bölümde Hakan ise yeni bölümde bir mekanda kavgaya girişecek. Usta oyuncu Serpil Tamur'un Hünkar'ın annesi Haminne karakterine veda edip etmediği 23 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 118. bölümünde netlik kazanmış olacak. Görünen o ki Haminne'nin başından yaralandığı bölüm gelecek haftaya damgasını vuracak.

ŞOK EDECEK GELİŞME

Hakan'ın gerçek kimliğinin ortaya çıkmasına ramak kaldığı Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanında şok edecek bir gelişme yaşanıyor.

Kendisini Betül ile tartışmanın içerisinde bulan Haminne'nin başından darbe alarak yere düştüğü görülürken Haminne veda mı ediyor sorusu akıllara kazındı.

Züleyha'nın ölüm tehlikesi atlattığı bölümde Hakan ise yeni bölümde bir mekanda kavgaya girişecek.

Usta oyuncu Serpil Tamur'un Hünkar'ın annesi Haminne karakterine veda edip etmediği 23 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 118. bölümünde netlik kazanmış olacak.

Görünen o ki Haminne'nin başından yaralandığı bölüm gelecek haftaya damgasını vuracak.

HAKAN'IN KİMLİĞİNİN AÇIĞA ÇIKMASI AN MESELESİ!

Züleyha hastanede yaşam savaşı verirken Hakan yanından bir an olsun ayrılmaz. Züleyha'yı vuranın kim olduğunu ortaya çıkarmak için canını dişine takan Hakan, Vahap'tan şüphelenir ve onun saklandığı kulübeyi ateşe verir.

Vahap'ın tüm planlarını alt üst etmesi üzerine Abdülkadir, Hakan'a neden zarar vermediğini açıklamak zorunda kalır. Abdülkadir'in büyük sırrı Vahap üzerinde şok etkisi yaratır.

FİKRET, ZÜLEYHA İLE OLAMAYACAĞINI BİR KEZ DAHA ANLIYOR

Züleyha'nın vurulduğunu öğrenen Fikret hastaneye koşar. Fikret, Hakan'dan hesap sormaya kalkınca Lütfiye, Fikret'i durdurur. Betül, Fikret'in ilgisizliğine gönül koyarken, Züleyha'nın Hakan'la nişanlandığını hastanede öğrenen Fikret hayal kırıklığı yaşar.