İsimleri tek tek duyuruldu sil baştan dönüyor! 2 ismin biletini kesen Barbaroslar'dan 9 olay transfer!

2 ismin biletini kesen Barbaroslar'dan 9 olay transfer! Adları tek tek duyuruldu sil baştan dönüyor. TRT1 ekranlarında perşembe günleri macerasını sürdüren ve başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Yetkin Dikinciler gibi ünlü isimlerin yer aldığı Barbaroslar dizisinde hikaye değişikliğine gidildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide yaşanan peş peşe değişikliklerin ardından Gülcan Arslan ve Melis Babadağ kadrodan ayrılırken Barbaroslar'a toplamda 9 yeni isim dahil oldu. Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in senaryosunu yazdığı dizinin yeni karakterleri merak konusu oluyor.

Giriş Tarihi 17 Kasım 2021, 08:07 Güncelleme 22 Kasım 2021, 15:17
İsimleri tek tek duyuruldu sil baştan dönüyor! 2 ismin biletini kesen Barbaroslar’dan 9 olay transfer!

İÇİNDEKİLER

Reyting sıralamasında Bir Zamanlar Çukurova ve Camdaki Kız'dan sonra gelen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi kadro ve konseptle ilgili yenilikler yaptı. Senarist ve yönetmen kadrosunda da değişiklik yapan diziye toplamda 9 ünlü oyuncu katıldı. Kadroya katılan isimler arasında Cemre Gümeli, Özge Özkaplan, Burcu Gül Kazbek, Kaan Turgut, Serkan Ergün, Dilistan Balcı, Aytek Şayan, Okan Şenozan ve Gonca Cilasun gibi önemli isimler var. Ayrıca projede iki ayrılık gelişmesi de yaşandı. Dizinin ilk bölümünden bu yana kadroda yer alan Melis Babadağ ve Gülcan Arslan diziye veda eden isimler arasında yer alıyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümüyle perşembe TRT1'de olacak.

9 YENİ TRANSFER

Cemre Gümeli - Meryem
Aytek Şayan - Kılıçoğlu Şahbaz
Okan Şenozan - Karabay
Gonca Cilasun - Hüma
Özge Özkaplan - Şahsanem

Burcu Gül Kazbek - Firuze
Kaan Turgut - Gregor
Serkan Ergün - Burak Reis
Dilistan Balcı - Ayşe

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi kadro ve konseptle ilgili yenilikler yaptı. Senarist ve yönetmen kadrosunda da değişiklik yapan diziye toplamda 9 ünlü oyuncu katıldı.

Kadroya katılan isimler arasında Cemre Gümeli, Özge Özkaplan, Burcu Gül Kazbek, Kaan Turgut, Serkan Ergün, Dilistan Balcı, Aytek Şayan, Okan Şenozan ve Gonca Cilasun gibi önemli isimler var.

Ayrıca projede iki ayrılık gelişmesi de yaşandı. Dizinin ilk bölümünden bu yana kadroda yer alan Melis Babadağ ve Gülcan Arslan diziye veda eden isimler arasında yer alıyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümüyle perşembe TRT1'de olacak.

BABA ORUÇ, HIZIR REİS VE LEVENTLER KALEYE SIZIYOR

Sırlı Kitabı ve Eshter'i, düşmanın elinden almak için baskın düzenleyen Baba Oruç, Hızır Reis ve leventler Kalimnos Kalesi'ne sızmışlardı.

Baba Oruç, Eshter'i bulunduğu zindandan kurtarmış, Hızır Reis ve Niko ise Giovanni'in yardımı ile büyük bir tehlikeye atılıp Pietro'nun odasına girmiş ve kitabı saklanılan yerden almışlardı.