Hande Erçel 'hayatım eskisi gibi olmadı' dedi sevgilisi Kerem Bürsin'in esamesi bile okunmadı! Aklında sadece o var çoktan unuttu

Son yılların en çok adından bahsedilen isimlerinden biri olan Hande Erçel'in her paylaşımı, her dizisi, her sözü kısacası attığı her adım ayrı bir olay oluyor. Son olarak Sen Çal Kapımı adlı dizide rol alan bu dizideki partneri Kerem Bürsin'le sevgili olan Hande Erçel'in aşkı doludizgin devam ediyor. Bir süre önce New York'tan yaptığı paylaşımlarla olay yaratan Hande Erçel'in bir röportajda verdiği 'ondan sonra hayatım eskisi gibi olmadı' sözleri bir anda sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Giriş Tarihi 07 Kasım 2021, 13:46 Güncelleme 08 Kasım 2021, 12:52
Hande Erçel ’hayatım eskisi gibi olmadı’ dedi sevgilisi Kerem Bürsin’in esamesi bile okunmadı! Aklında sadece o var çoktan unuttu

İÇİNDEKİLER

Hande Erçel 'hayatım eskisi gibi olmadı' dedi sevgilisi Kerem Bürsin'in esamesi bile okunmadı! Aklında sadece o var çoktan unuttu... Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hande Erçel'den yine gündeme damgasını vuran açıklamalar geldi. Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin'le aşkı gerçek hayatını taşıyan Hande Erçel meğer o işten sonra bambaşka biri olmuş. Hande Erçel'in yaptığı bu açıklamalar yine çok konuşulacak cinsten.

Güzel oyuncu Erçel, kanserden dolayı vefat eden annesi hakkında; "Olmak istediğim kişi olmam için bana cesaret veren her zaman o. En büyük ilham kaynağım aynı zamanda. Dik durmayı, mücadele etmeyi, çok sevmeyi, karşılıksız vermeyi, çok çalışmayı ve çalıştıkça parlamayı ondan öğrendim.

Her zaman onu gururlandırmak için çabalıyor, bütün başarılarımı ve mutlu anlarımı hep ona ithaf ederek yaşıyorum" açıklamasında bulunduktan sonra Kerem Bürsin hakkında da şok sözlere yer vermişti.

Sevgilisi Kerem Bürsin hakkında "Zamanımızın çoğunu birlikte geçirdikten sonra beni en çok tanıyan ve en iyi anlayan kişi Kerem oldu. Bu kadar iyi tanıdığınız ve bir süre sonra konuşmadan anlaşır hale geldiğiniz biri ile partner olmak benim şansım" açıklamasında bulundu.

Kariyerinin dönüm noktasını ise o isim olarak açıkladı.

Kariyerinin ve hayatının dönüm noktası için "Güneşin Kızları'nda canlandırdığım 'Selin' karakteri kariyerimin dönüm noktası. Selin'den sonra hayatım hiç eskisi gibi olmadı" açıklamasında bulunan Erçel şok etkisi yarattı.

İlk kez Güneşin Kızları dizisinde fark edilmiş olan Erçel; Sen Çal Kapımı dizisinde Eda rolüyle adını tüm dünyaya duyurmuştu.

Sosyal medyada her geçen gün takipçileri artan başarılı isim Hande Erçel, konuşulmaya devam ediyor. Hem enerjisi hem de güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken isim Sen Çal Kapımı dizisinden sonra ise herhangi bir dizide yer almadı.