Resmi açıklama geldi mi? EDHO son dakika bitti mi, final mi yaptı? EDHO final mi yapacak? Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken EDHO paylaşımı!

Dizi severler tarafından EDHO hakkında yeni gelişmeler takip ediliyor. ATV'de Salı akşamları 6 sezondur yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyordu. Oktay Kaynarca'dan tüm merak edilen soruların yanıtı geldi. Peki, EDHO bitti mi? EDHO yeni sezon yayınlanacak mı, final mi yapacak? İşte detaylar!

Giriş Tarihi 01 Kasım 2021, 09:28 Güncelleme 01 Kasım 2021, 09:28
Resmi açıklama geldi mi? EDHO son dakika bitti mi, final mi yaptı? EDHO final mi yapacak? Oktay Kaynarca’dan dikkat çeken EDHO paylaşımı!

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Hükümdar Olmaz hakkında yeni gelişmeler anbean takip ediliyor. ATV'nin sevilen dizisi EDHO'nun ne zaman başlayacağı hakkında Dizinin başrolünde yer alan isimlerden Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından EDHO'nun yeni sezonunun olup olmayacağı hakkında açıklamalarda bulundu. Bu gelişmelerin arkasından vatandaşlar, Peki, EDHO bitti mi? EDHO yeni sezon yayınlanacak mı, final mi yapacak? Sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. İşte o açıklama!

EDHO YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oktay Kaynarca Instagram hesabı üzerinden dizinin devam etmeyeceğini duyursa da kanal tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Oktay Kaynarca Instagram paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir" Cengiz Han....

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim...

Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım 'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum.

Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…"

EDHO 199. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Altıncı sezonun final bölümünde Hızır tarafından iyice köşeye sıkıştırılan her şeyin arkasındaki adam Savaş, Alparslan tarafından öldürüldü. Dizinin final sahnesinde Hızır tutuklandı ve ailenin yeni lideri İlyas Çakırbeyli oldu.

EDHO'nun 199. bölümünde, Yaman Korkmaz, ailesiyle birlikte namlunun ucuna gelir. Hamdi Baba da Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtardığı için büyük düşmanla karşı karşıya kalır.

Savaş'a karşı masayı satmayan Yaman, Hızır Çakırbeyli için hayatını ortaya koymaya hazırdır. Kimsesiz Doğan'ın ölümü Çakırbeyli ailesini ve dostlarını yaralarken Savaş ve ekibinde zafer sarhoşluğuna sebep olur.

Hızır Çakırbeyli ise deneyimiyle kartların yeniden dağıtılmasını sağlama amacındadır. Hızır Reis, bu uğurda kendi hayatını ortaya koyar Hızır Çakırbeyli'nin bu planında kilit isim ise Alpaslan Çakırbeyli'dir.

Alpaslan Çakırbeyli Savaş'ın mekanına girerken amcası Hızır Çakırbeyli'nin hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunun bilincindedir. Bunu bilen Alpaslan elinden geleni yapar.

İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı, Rıdvan'ın oyuna dahil ettiği Savaş'ın yanına geçen Volkan ile Koray'ın peşindedir. Behzat Façalı ve Hızır Ali Çakırbeyli intikamlarına biraz daha yaklaşır.