Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni masa üyelerinden şahane poz! Kartlar karıldı 7. sezonda yer yerinden oynayacak

7. sezonu için geri sayım süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 10'dan fazla ünlü oyuncu katıldı. Oyuncuların paylaştıkları fotoğraflar büyük heyecan yarattı. Dizide bir oyuncunun daha canlandıracağı karakter belli oldu. Diziye katılan ünlü oyuncu Hazım Körmükçü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İdris'in yeğeni olan Barış karakterini canlandıracak. Pek çok ünlü ismi kadrosuna katan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ortalık iyice karışacak. Kadroya bu sezon katılan Uğur Yücel ve Levent Ülgen'in de canlandıracağı karakterler netleşti. Uğur Yücel Ağa Dayı, Levent Ülgen ise Efrayim karakteriyle ön planda olacak.

Giriş Tarihi 20 Ekim 2021, 14:37 Güncelleme 20 Ekim 2021, 21:59
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni masa üyelerinden şahane poz! Kartlar karıldı 7. sezonda yer yerinden oynayacak

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni masa üyelerinden şahane poz! Kartlar karıldı 7. sezonda yer yerinden oynayacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna bu 2'si konuk oyuncu olmak üzere toplamda 10'dan fazla oyuncu dahil oldu. Diziye katılan ünlü oyuncu Hazım Körmükçü'nün canlandıracağı karakter belli oldu. Körmükçü dizide masa üyelerinden İdris'in yeğeni Barış karakteriyle izleyici karşısında olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Barış karakteri 20 yıl Rotterdam'da yaşamış olan birisi olacak. EDHO'nun 7. yeni sezonuyla 26 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olması bekleniyor.

YENİ İSİMLERLE GERİ DÖNÜYOR

Yeni sezonuyla fırtınalar estirmeye hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan müjdeli haber geldi. Son olarak ünlü oyuncu İlker Aksum'la da anlaşan dizi toplamda tam 14 ismi kadrosuna dahil etmiş oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Uğur Yücel, Levent Ülgen, Eren Vurdem, Serdar Deniz, Tardu Flordun, Hazım Körmükçü, Eren Vurdem, Nurseli İdiz, Servet Pandur, Ragıp Savaş, Yosi Mizrahi, Burcu Binici, İlker Aksum ve Osman Soykut dizinin 7. sezonunda kadroya katılan isimler arasında yer alıyor.

Kadroda özellikle Kurtlar Vadisi Pusu'da Aron Feller rolüyle Osman Soykut, Fuat Tamer Tataroğlu rolüyle Ragıp Savaş dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yine aynı haberde yer alan bilgilere göre çekimleri bu hafta başlayacak olan dizinin 26 Ekim Salı günü yeni bölümüyle ekranlarda olması bekleniyor.

ÇOK KONUŞULACAK VEDA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine çok konuşulacak gelişmelerle yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Dizinin yeni sezon ilk bölümünde üç sezondur kadroda yer alan usta isim projeye vedasıyla seyircileri üzecek.

YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

EDHO'da Tufan karakteriyle çok sevilen Hüseyin Avni Danyal bu sezon Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanan Yargı dizisinde rol alıyor.

Hal böyle olunca ünlü oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yeni sezon ilk bölümde veda edecek. Ayrıca İlyas karakteriyle adından söz ettiren Ozan Akbaba'nın 7. sezonda EDHO'dan ayrılacağı söylentisi şu sıralar kulislerde kulaktan kulağa geziyor.

Akbaba'nın veda edip etmeyeceği ise ilk bölümlerde belli olacak.

İLYAS ÖLECEK Mİ?

Dizinin ilk bölümünden bu yana İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba'nın dizinin 7. sezonunda kadroya veda edeceği gündeme bomba gibi düştü.