Mehmet Ali Erbil ilk eşi kim? Sezin Erbil’in annesi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu kaç yaşında, nereli, şimdiki hali nasıl?

Magazin gündemini yakından takip edenler Mehmet Ali Erbil ilk eşi kim? Sorusunun yanıtını sıklıkla araştırıyor. Ölümden döndüğünde ilk onun adını söylediğinden bahseden Mehmet Ali Erbil, ilk eşiyle ilgili önemli açıklamalar yapmıştı. İlk çocuğu Sezin Erbil’in de olduğu ilk eşinden güzel sözler ile bahseden ünlü komedyen neler dedi? Sezin Erbil’in annesi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu kaç yaşında, nereli, şimdiki hali nasıl? İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 23 Eylül 2021, 16:32 Güncelleme 23 Eylül 2021, 16:41
Mehmet Ali Erbil ilk eşi kim? Sezin Erbil’in annesi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu kaç yaşında, nereli, şimdiki hali nasıl?

İÇİNDEKİLER

Mehmet Ali Erbil ilk eşi kim? Sezin Erbil'in annesi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu kaç yaşında, nereli, şimdiki hali nasıl? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılıyor. Ünlü komedyen katıldığı programlarla dikkat çekiyor ve hayatına dair bilgiler merak konusu oluyor. Özellikle Mehmet Ali Erbil ilk eşi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile ilgili bilgiler merak konusu oluyor. İşte detaylar...

"UYANDIĞIMDA İLK ONUN İSMİNİ SÖYLEMİŞİM"

Erbil, 4 ay uyutulduktan sonra kalkar kalmaz ilk eşi Muhsine'nin ismini söylediğini anlatarak sözlerine şöyle devam etti:"24 saat boyunca bütün eski eşlerim yanımdaydı. Normalde eski eş dersin, bir-iki defa gelirsin ziyarete ama onlar hep geldiler. Çok dost biriktirmişim, onu anladım. Uyandığımda ilk eşimin ismini söylemişim. 'Muhsine' demişim." dedi.

MUHSİNE ŞEHNAZ KAMİL KİMDİR?

Muhsine Şehnaz Kamil aynı zamanda Mehmet Ali Erbil'in en büyük kızı olan Sezin Erbil'in de annesi. İkili 1980-1982 yılları arasında evli kaldılar.

O yıllar şu sözlerle anlatan ünlü komedyen, 'Muhsine ile çok zengin bir babanın kızı diye evlendim. Kendi kendime 'tamam turnayı vurdun' dedim. Ben o zamanlar devlet tiyatrosundaydım. Çok az maaş alıyordum, tek başıma ev tutamıyordum. Nişanlandık beni iç güveysi aldılar, beni evlatları gibi sevdiler. Çok aşık oldum, çok büyük aşk yaşadık. Onun aşık olup olmadığını bilmiyorum. Bana çok çektiriyordu, çok kıskançtı. Ondan sonra her şey tersine döndü. O beni birdenbire çok sevmeye, aşık olmaya başladı ve evlendik. Allah'tan evlendik ki ilk kızımız Sezin doğdu.

Muhsine ilk eşim hayatımın her döneminde her evliliğimde yanımda oldu. Ben kimseye güvenmem, hayatımda ona güvendiğim kadar. Ben mesela bankaya para yatırırım. Bankada kaç para vardır bir tek Muhsine bilir… Ben kaç para kira alırım kimse bilmez sadece Muhsine bilir! Gerçek aşk gerçek sevgi bu bence… Bizimki 36 senedir aynı şekilde devam ediyor. Birbirimizi hiç kırmadık. Evliliğimiz benim yaramazlıklarım yüzünden bitti.' ifadelerini kullandı.