Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? 25 Ağustos Masterchef eleme adayları kim oldu?

Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? 25 Ağustos Masterchef eleme adayları kimdir? Masterchef programında yeni sezon heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Yarışmaya katılan 16 kişi en iyi yemekleri yaparak jüriden tam puanı almaya çalışıyor. Haftanın ilk eleme adayları d belli oluyor. Peki; Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef eleme adayları kimdir?

Giriş Tarihi 26 Ağustos 2021, 15:23 Güncelleme 26 Ağustos 2021, 15:26
Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? 25 Ağustos Masterchef eleme adayları kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? 25 Ağustos Masterchef eleme adayları kimdir? Msterchef Türkiye'de 16 yarışmacı en iyi yemekleri yapmak için kıyasıya mücadele içerisine giriyor. Yeni sezonda yarışmacıların performansı merakla bekleniyordu. Yarışmada bu haftanın eleme adayları ve dokunulmazlık oyunları da sonuçlanıyor. Peki; 25 Ağustos Masterchef eleme adayları kimdir? Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı?

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMDİR?

İlk takım oyununu kaybeden mavilerde dokunulmaz olan Hasan, Tunahan'ı ilk eleme adayı göstermişti. İkinci aday da oy birliği ile Tahsin oldu. 25 Ağustos akşamı kaybeden mavi takım, yaratıcılık turuna kaldı. En iyi tabağı çıkaran Hasan ve Görkem son 2'ye kaldı. Dokunulmazlığı alan yine Hasan oldu. Üçüncü eleme adayı Burcu seçildi. Dördüncü isim de Görkem'in ismi söylendi. Böylece potada olan isimler:

Tunahan

Tahsin

Burcu

Görkem

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

İlk eleme gününde; bireysel dokunulmazlığı kazanan Hasan, ilk eleme adayı olarak Tunahan'ı gösterdi.

Konseyde Hasan ve Tunahan dışındaki altı yarışmacı arasında oylama yapıldı.

Oylamada ikinci eleme adayı olarak Tahsin belirlendi.

24 AĞUSTOS DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bu akşam ilk dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Mavi takım ile kırmızı takım, istenilen 7 esnaf lokantası yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalıştı.

Günün yemeklerinden dördünde kırmızı takım, üçünde mavi takım başarılı oldu.

Günün sonunda yemeklerin en az dördünü daha başarılı yapan takım olan kırmızı takım dokunulmazlığı kazandı.

MasterChef Türkiye 2021'de sezonun ilk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanınca mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı.

Gecenin en iyi tabağını çıkaran Hasan bireysel dokunulmazlığı kazandı.