Uyanış Büyük Selçuklu'dan tempoyu artıracak 5 transfer! Tüm kadro gitti yerine gelenler ise bomba...

2. sezonuyla heyecanı dozajını artıracak olan Uyanış Büyük Selçuklu'nun yeni isimleri belli oluyor. Yeni sezonu heyecanla beklenen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi kadrosuna yeni isim dahil etmeye devam ediyor. Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer alacağı diziye Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Esila Umut ve Korel Cezayirli gibi dikkat çeken isimler katıldı. 2. sezonu heyecanla beklenen dizinin çekimleri bu ay başlayacak. Ayrıca kulislerde son konuşulan bilgilere göre dizinin yeni sezon için anlaştığı isimler arasında Gizem Karaca'nın da olduğu bildirildi. Dizi yine pazartesi akşamları dikkat çeken yapımlar arasında yer almaya devam edecek.

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2021, 17:33 Güncelleme 12 Ağustos 2021, 17:33
Uyanış Büyük Selçuklu’dan tempoyu artıracak 5 transfer! Tüm kadro gitti yerine gelenler ise bomba...

İÇİNDEKİLER

Uyanış Büyük Selçuklu'dan tempoyu artıracak 5 transfer! Tüm kadro gitti yerine gelenler ise bomba... Uyanış Büyük Selçuklu'da Türk tarihinin efsane ismi Sultan Alparslan'ın dönemi anlatacak olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Mehmet Özgür hariç tüm kadro değişti. Bilindiği üzere ilk olarak Barış Arduç ardından da Fahriye Evcen ile anlaşan dizi transfer bombalarını peş peşe patlatıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ağustos sonunda sete çıkacak olan dizide Erdinç Gülener Alparslan'ın babası Çağrı Bey'e, Diriliş Ertuğrul'da Noyan karakteriyle çok sevilen Barış Bağcı ise amcası Tuğrul Bey'e hayat verecek. Yaşanan bu gelişmeler heyecan yaratırken Esila Umut'un Alparslan'ın kız kardeşi Gevher'i canlandıracağı öğrenildi. Son olarak dizinin yapım şirketi Gizem Karaca'yla da anlaştı.

TÜM KADRO DEĞİŞTİ

Yeni sezonda Sultan Alparslan'ın dönemi anlatacak olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Mehmet Özgür hariç tüm kadro değişti.

YENİ TRANSFERLER

Sezon sonu ilk olarak Barış Arduç ardından da Fahriye Evcen ile anlaşan dizi transfer bombalarını peş peşe patlatıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ağustos sonunda sete çıkacak olan dizide Erdinç Gülener Alparslan'ın babası Çağrı Bey'e, Diriliş Ertuğrul'da Noyan karakteriyle çok sevilen Barış Bağcı ise amcası Tuğrul Bey'e hayat verecek.

Ayrıca Esila Umut'un Alparslan'ın kız kardeşi Gevher'i canlandıracağı öğrenildi. Aynı zaman yapım şirketinin Gizem Karaca'yla da görüştüğü konuşuluyor.

GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca, 7 Eylül 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selanik göçmenidir.

Küçükken ailesi Amerika'ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada'da geçti. İlkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da bitiren Karaca, lise yıllarında Türkiye'ye döndü. Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı.

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

Yarışma bittikten hemen sonra gelen dizi tekliflerini değerlendirmiş, 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide başrol ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2012'de Adını Feriha Koydum isimli ikinci dizisinde de başrol Güneş Sancaktar'ı oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldığı için bir süre Amerika'ya gidip New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca, 2013 yazında Benim Hala Umudum Var ile oyunculuğa devam etti.

2014 yılında Seni Seviyorum Adamım isimli ilk sinema filminde başrol oynadı. Film 21 Kasım'da vizyona girdi. Karaca 2014 Haziran ayında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Güzel Köylü adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile beraber başrol oynadı. Dizi, 17 Haziran 2015'te sona erdi. 2017'de İçimdeki Fırtına dizisinde rol almaya başladı. Aynı yıl Kara Sevda dizisine Komiser Mercan rolü ile katıldı ve birkaç bölüm sonra ayrıldı.