Arka Sokaklar'dan aşk çıktı herkesin gözü aydı! Bu haberi izleyici onlardan bekliyordu nihayet oldu setteki aşk böcekleri

15 sezondur Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve reytinglerin en tepesinden inmeyen Arka Sokaklar setinden aşk çıktı. Oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi isimleri bulunduran Arka Sokaklar'ın 15 yıllık ekran macerasında, oyuncu kadrosundan kimler geldi kimler geçti. Pek çok şeyin yaşandığı Arka Sokaklar setinde bu kez de, aşk rüzgarları esiyor. Bakın Arka Sokaklar'ın hangi yıldızları hakkında sevgili olduklarına dair iddialar ortaya atıldı.

Giriş Tarihi 10 Ağustos 2021, 11:49 Güncelleme 10 Ağustos 2021, 11:49
Arka Sokaklar’dan aşk çıktı herkesin gözü aydı! Bu haberi izleyici onlardan bekliyordu nihayet oldu setteki aşk böcekleri

İÇİNDEKİLER

Arka Sokaklar'dan aşk çıktı herkesin gözü aydı! Bu haberi izleyici onlardan bekliyordu nihayet oldu setteki aşk böcekleri... Türkiye'nin en uzun soluklu fenomen dizisi Arka Sokaklar'da dizi aşkı gerçek oldu. Dizinin sevilen iki genç isimi iddialara göre, Arka Sokaklar'daki rol gereği yaşadıkları aşkı gerçek hayata taşıdı. Seyirci tarafından birbirilerine fazlasıyla yakıştırılan genç yıldızlarında gerçekten aşk yaşayıp, yaşamadıklarına dair resmi bir açıklama olmasa da kazan çoktan kaynamaya başladı bile...

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da iki sevgiliyi oynayan genç oyuncular gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladı.

Arka Sokaklar dizisine bu sezon katılmışlardı... Önce her şey rol gereğiydi... Senaryo öyle yazılmıştı... Sonra işler değişti ve birbirlerine aşık oldular.

Kanal D'nin fenomen dizisi "Arka Sokaklar"da iki sevgiliyi canlandıran Ela Yörüklü ve Yiğitcan Ergin'in gerçek hayatta da aşk yaşadıkları iddia ediliyor.

İddialara göre ikili, sette eğlenceli dakikalar geçiriyor.

ELA YÖRÜKLÜ KİMDİR?

Ela Yörüklü, 1998 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde öğrenimine devam eden Ela Yörüklü, aynı zamanda Akademi 35 Buçuk'ta Altan Gördüm'den oyunculuk eğitimi almıştır.

Ela Yörüklü, ilk oyunculuk deneyimini ise Kalk Gidelim isimli dizide canlandırdığı Melisa karakteri ile yaşamıştır.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Komiser Yardımcısı Ezgi Vural karakterine hayat veren Ela Yörüklü, 1.78 metre boyunda ve 52 kilodur.

YİĞİTCAN ERGİN KİMDİR?

Yiğitcan Ergin, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında Racon Ailem İçin isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra 2017 yılında Kötü Çocuk sinema filminde rol almıştır.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde rol alan Yiğitcan Ergin, 1.88 metre boyunda, 80 kilo ve Oğlak burcudur.

Yiğitcan Ergin'in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Arka Sokaklar (TV Dizisi)
2017 – Deli Gönül (Selim) (TV Dizisi)
2017 – Kötü Çocuk (Bora) (Sinema Filmi)
2015 – Racon Ailem İçin (Yağız Çalışkan) (TV Dizisi)