Ada Masalı’nın Haziran’ı Ayça Ayşin Turan itirafları peş peşe sıraladı! ‘Umarım bir gün gerçekleşir’ dedi en büyük hedefini açıkladı

Şimdilerde Ada Masalı’nda canlandırdığı Haziran karakteriyle izleyici karşısına çıkan Ayça Ayşin Turan, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Turan, özel hayatından oynamak istediği rollere birçok konu hakkında konuştu. İşte Ayça Ayşin Turan’ın açıklamalarından dikkat çeken satır başları...

Giriş Tarihi 04 Ağustos 2021, 20:39 Güncelleme 04 Ağustos 2021, 20:45
Ada Masalı’nın Haziran’ı Ayça Ayşin Turan itirafları peş peşe sıraladı! ‘Umarım bir gün gerçekleşir’ dedi en büyük hedefini açıkladı

İÇİNDEKİLER

Ada Masalı'nda Haziran karakterini canlandıran Ayça Ayşin Turan, Marie Claire Dergisi'ne verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu.

Kendisi hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulunan Turan, güzel günlere konsantre olduğunu söyledi. İşte Ayça Ayşin Turan'ın açıklamalarından dikkat çeken satır başları...

"Zorluklara takılıp kalmıyorum. Yol uzun; konunun üstünden atlayıp gelecek güzel günlere konsantre oluyorum. Kendimi bildim bileli hiç yalnız kalmadım; yalnızlık hissetmedim.

Kalabalık bir ailede doğmanın konforunu hep hissettim. En yakın arkadaşlarım hep kardeşlerim oldu.

Oynayacağım rollerin oyunculuğumun sınırlarını çok zorlayacağı karakterler olsun istiyorum. Umarım bir gün hedefim gerçekleşir.

Ünlü ya da popüler olmakla alakalı bir durumum yok. Bu yaptığımız işin getirisi. Benim isteğim iyi bir oyuncu olarak anılmak, kalıcı olmak.

Yaşadığım zorluklara başta üzülsem de "Hayırlısı bu" diyorum. Zorluklara takılıp kalmıyorum. Yol uzun; konunun üstünden atlayıp gelecek güzel günlere konsantre oluyorum."

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?
Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 Sinop doğumlu, 28 yaşındadır. Türk dizi ve film oyuncusu olan Turan'ın annesi Sinoplu babası ise Kastamonuludur.

Ayça Ayşin Turan, küçüklüğünden beri oyunculuğa ilgi duymuştur. Oyunculuk kariyerine popüler Türk dizileri ile adım atan Turan, "Dinle Sevgili" adlı dizide Gülfem karakterine hayat vermiştir.

2014'te ise "Karagül" dizisinde "Ada" karakterini canlandırdı. Oyunculuk kariyeri boyunca film ve dizi oyunculuğunun yanında sunuculuk da yapan Turan eğitimini İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde almıştır.

TELEVİZYON DİZİLERİ
2016 /Altınsoylar /Burcu Günebakan
2017-2018 /Meryem/ Meryem Akça Sargun
2018-2019/ Hakan: Muhafız Leyla Sancak
2020 /Zemheri/ Firuze Pınar
2020-2021/ Arıza/Halide Gürkan
2021- Ada Masalı/ Haziran

SİNEMA
2015/ Sevimli Tehlikeli /Zeliş

SUNUCULUK
2017/ Altın Kelebek Ödülleri