Lerzan Mutlu Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından ağır konuştu! “Halkı kandıran sahte kahramanlar”

Alişan’ın koronavirüs nedeniyle vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş’ın acı haberi, sanat camiasını üzüntüye boğdu. Alişan’ın yakın dostu Lerzan Mutlu ise Selçuk Tektaş'ın vefat etmesinin ardından yaşananlarla ilgili çok ağır suçlamalarda bulundu. Sosyal medya hesabında açıklamada bulunan Mutlu, adeta ateş püskürdü. İşte Lerzan Mutlu’nun o açıklaması...

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2021, 20:37 Güncelleme 23 Temmuz 2021, 20:40
Lerzan Mutlu Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatının ardından ağır konuştu! “Halkı kandıran sahte kahramanlar”

İÇİNDEKİLER

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Tektaş'ın acı haberi sanat camiasını da üzüntüye boğdu.

Lerzan Mutlu ise sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak cenazeye katılmayan ünlülere ağır sözlerle yüklendi.

"YAZIKLAR OLSUN"
İsim vermeden bazı ünlüleri bir ölümün üstünden reklam yapmakla suçlayan şarkıcı, sosyal medya hesabında şu sözlerle isyan etti:

"Bir ölünün üstünden bile haber olmak için yalan yanlış haberler yaptırıyorsunuz ya!!! Tüh hepinize yazıklar olsun... Kahramanlık yapacağım diye, sahte kahramanlar sizi. Evde de cenazede de görmedim sizi… Tatilini bile yarım bırakıp dönmeyen… Halkı kandıran sahte kahramanlar sizi... Bari burada yapmayın...

Bir susun millet acısını yaşasın! Harbi zavallısınız buradan bile reklam çıkarmak! Nasıl bir insansınız ya… Pes, yazıklar olsun"

Lerzan Mutlu'nun bu sözler ile 15 Ağustos'a kadar sahne almayacağını açıklayan Seda Sayan'ı ve cenazeye katılamayan Demet Akalın'ı hedef aldığı iddia edildi.

"BU TEPKİ BANA DEĞİL"
Demet Akalın'dan ise yanıt gecikmedi: "İki gündür Alişan'layım bana değil tepki! Sabah mezarlıktaydım, kızının mandalinası babasının üstünde, toprağın üstünde…"