Serdar Ortaç’tan bomba evlilik itirafı! 'Ben beceremedim’ dedi hayranlarına dert yandı

Serdar Ortaç’tan bomba evlilik itirafı! Chloe Loughnan ile 2019 yılında 5 yıllık evliliklerini sonlandıran ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bir süre sonra müzisyen Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçen haftalarda Seçil Gür ile ilişkilerini sonlandırma kararı alan Ortaç, uzun bir aranın ardından geçtiğimiz akşam sevenleriyle buluştu. Bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı, hayranlarıyla dertleşti. Ortaç’ın evli olan bir çifte söyledikleri ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 20 Temmuz 2021, 17:46 Güncelleme 21 Temmuz 2021, 15:53
Serdar Ortaç’tan bomba evlilik itirafı! ’Ben beceremedim’ dedi hayranlarına dert yandı

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam bir otelde sahne aldı. Şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşatan Ortaç, konser sırasından seyircisiyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

2 saat boyunca enerjik bir performans sergileyen Serdar Ortaç, Bilsem Ki şarkısını söylemeden önce misafirleriyle sohbet etti.

Sohbet esnasında evli çiftlere "Memnun musunuz evlilikten?" diye soru soran Ortaç, "Ben evliliği beceremedim, siz mutlu olun" dedi.

Sohbet sonrası tüm çiftleri dansa davet eden Ortaç, misafirlerini bir an olsun oturtmadı. Ünlü şarkıcı, sevenlerinin kağıda yazıp gönderdikleri istek şarkılarını da okumayı ihmal etmedi.

NE OLMUŞTU?
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile İrlandalı model Chloe Loughnan, 5 yıllık evliliklerini 2019'un ağustos ayında noktaladı.

Serdar Ortaç, boşanmanın ardından şu itiraflarda bulundu: "Ben onu çok sevdim. Evlendiğime pişman değilim. Birlikte yaşlanmak istiyordum. Evliliğim bittiği için çok üzgünüm çünkü beraber ölmek isterdim.

45 yaşında evlenmezdim bu kadar çok sevmeseydim. Hastalığım onu yormuş olabilir. Bile bile evlendi benimle. Ama yormuş olabilir onu rahatsızlığım. Bir de Amerika'da kaza yaptı, o da yordu Chloe'yi. Onu hiçbir konuda suçlamıyorum. Onun için yaptığım her şey helali hoş olsun. Bir daha evlenebilir yaşı çok küçük sonuçta. Umarım hep mutlu olur"