Serdar Ortaç’ın eski sevgilisi Seçil Gür bikinisi ile objektif karşısına geçti! Müslüm Gürses şarkısıyla hem eğlendi hem efkarlandı

Serdar Ortaç ile geçtiğimiz haftalarda ilişkisini sonlandıran ünlü müzisyen Seçil Gür, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Tekne tatiline devam eden Gür, Instagram hesabında yaptığı bikinili paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Bikinisi ile objektif karşısına geçen ünlü şarkıcı, Müslüm Gürses’in ‘Unutamadım’ şarkısını açarak çektiği videoyu Instagram hesabında yayınladı. Gür’ün videonun altına düştüğü notla takipçilerinin bayramını kutladığı paylaşımı olay oldu. İşte Seçil Gür’ün o paylaşımı...

Giriş Tarihi 20 Temmuz 2021, 21:12 Güncelleme 20 Temmuz 2021, 21:57
Serdar Ortaç’ın eski sevgilisi Seçil Gür bikinisi ile objektif karşısına geçti! Müslüm Gürses şarkısıyla hem eğlendi hem efkarlandı

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Seçil Gür, geçtiğimiz haftalarda Serdar Ortaç ile yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından tatile çıkan şarkıcı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Tekne tatiline devam eden Gür, Instagram hesabında yaptığı bikinili paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Bikinisi ile objektif karşısına geçen ünlü şarkıcı, Müslüm Gürses'in 'Unutamadım' şarkısını açarak çektiği videoyu Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu.

Seçil Gür, paylaşımının altına ise şu notu ekledi: "Ağlarken gülersin, gülerken ağlatır Müslüm Baba. Şurada kaç kişi kaldık ki; seven sevdiğine sahip çıksın. Ben hepinize teşekkürü borç bilirim, benim yüzümü güldürdünüz. Beraber nice bayramlara"

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ise ünlü şarkıcının paylaşımına yoğun ilgi gösterdi. Paylaşım, kısa süre içinde binlerce yorum ve beğeni aldı.

SEÇİL GÜR KİMDİR?
Türk şarkıcı ve söz yazarı Seçil Gür, 1 Ocak 1986 tarihinde dünyaya geldi. Hof, Bavyera'da Adanalı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Müzik hayatına 12 yaşında Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası 'nda başladı.

Liseye kadar ki eğitimini Adana da tamamladıktan sonra 1999 yılında İstanbul'a gelerek kısa süreli sahne deneyimlerinin ardından keman virtiözü kuzeni olan Hande Özyürek'in destek ve tavsiyesi ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde opera eğitimi alıp ilk eserlerini icra etmeye başladı.

2005 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi bölümüne girerek akademik çalışmalarını şan ud, piyano, Batı ve Türk müziği solfeji, üslup repertuvar ve mimik, diksiyon alanlarında eğitim alarak sürdürdü.