Murat Övüç'ten akılalmaz açıklama! Oğlunun dehşet saçtığı anları eleştiren Fettah Can'a küfür etti tepkiler art arda geldi

Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalarla sık sık eleştirilen Murat Övüç, son olarak oğlu Burakcan Övüç'ün trafikte terör estirdiği görüntülerle gündeme geldi. Burakcan Övüç'ün araba kullanırken silahla havaya ateş ettiği bir videosu sosyal medyada büyük tepki aldı. Ünlü sanatçı Fettah Can da insanların canını tehlikeye atan o görüntülere kayıtsız kalmadı ve "Sabahtan akşama kadar ıslak odun lazım” ifadelerini kullandı. Murat Övüç ise oğlunu eleştiren Fettah Can'a küfürler yağdırdı. İşte Murat Övüç’ün tepki çeken o açıklaması…

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2021, 19:00 Güncelleme 03 Temmuz 2021, 19:08
Murat Övüç’ten akılalmaz açıklama! Oğlunun dehşet saçtığı anları eleştiren Fettah Can’a küfür etti tepkiler art arda geldi

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalarla sık sık eleştirilen Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, trafikte adeta terör estirdi.

Övüç, kullandığı aracın camını açarak defalarca ateş etti. Silahın doğrultulduğu yönde evlerin olduğu görüldü.

Trafikte adeta terör estiren Övüç, ateş açtığı anların görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı ancak bir süre sonra ise sildi. Daha önce de bacağının üstüne koyduğu tabanca ile otomobilini kullanan Övüç'e tepki yağdı.

Trafikte terör estirdiği görüntülerden sonra tutuklanan ve ardından serbest bırakılan Burakcan Övüç'e bir tepki de Fettah Can'dan geldi.

"ISLAK ODUN LAZIM"
Burakcan Övüç'ün araba kullanırken silahla havaya ateş ettiği videoyu yayınlayan ünlü şarkıcı Fettah Can, "Sabahtan akşama kadar ıslak odun lazım." ifadelerini kullandı.

Dehşet saçan oğlunun serbest bırakılmasının ardından yaptığı paylaşımla evladına sahip çıkan ancak Fettah Can'ın açıklamasından rahatsız olan Murat Övüç ise çektiği bir videoyla ünlü sanatçıya cevap verdi.

"SEN KİMİ DÖVÜYORSUN?"
Murat Övüç, söz konusu paylaşımında ünlü şarkıcıya "Bir tane bitik herif var ıslak odunla sabaha kadar dövmek lazım demiş o ıslak odunu var ya g... s... sen kimi dövüyorsun lan bitik." diyerek küfürler savurdu.

Murat Övüç'ün Fettah Can'a küfürle verdiği yanıt, kısa sürede gündem olarak çok sayıda sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti.

"RABBİM HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ BİZE VERİYOR"
Murat Övüç, oğlunun serbest bırakılmasının ardından yayınladığı videoda "Biliyorsunuz kamuoyunda Burakcan'la ilgili haberler çıktı.

Evet doğru, bir atış yapmış ama elindeki silah kurusıkı. Gittik karakola ifademizi verdik. Hiçbir sıkıntı yok. Oğlum evinde uyuyor." diyerek oğlunun serbest bırakıldığını duyurmuştu.

Övüç, "Tabii ki yaptığı yanlış. Bu kadar hakaret bu kadar linç daha 20 yaşında bir delikanlı. Türk polisine ve yargıya çok teşekkür ediyorum. Unutmayın doğruysan her şey senin için çok güzel oluyor ama yılansan için fesatsa sürünüyorsun." yazarak videoyu takipçileriyle paylaşmıştı.