Umut Akyürek’ten kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi

Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek, evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Evinin banyosunda düşen sanatçı, apar topar hastaneye kaldırıldı. Omzunda iki kırık tespit edilen Akyürek, ameliyat öncesi sosyal medya hesabında sağlık durumu hakkında bilgi verdi. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 17 Haziran 2021, 17:30 Güncelleme 17 Haziran 2021, 18:27
Umut Akyürek’ten kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi

İÇİNDEKİLER

Ünlü Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek, evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Apar topar hastaneye kaldırılan sanatçının omzunda iki kırık tespit edildi.

Kötü haberi sosyal medya hesabında duyuran Umut Akyürek, hastanede çektiği bir fotoğrafını Instagram hesabında yayınladı.

Ünlü sanatçı, "Nazar insanı mezara koyarmış. Ne haset ettilerse omzum iki yerden kırıldı. Ameliyata alacaklar. Dua edin bana iyi niyetli dostlarım" ifadelerini kullandı.

BUGÜN AMELİYAT OLACAK
Ardından video çekerek sağlık durumu hakkında bilgi veren Umut Akyürek, şöyle konuştu: "Allah hepimizi kazadan, beladan, kem gözlerden, fesatlardan korusun. Dün geceden beri ilginiz ve güzel mesajlarınız ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum.

Tuvalette çok şiddetli bir şekilde omzumun üzerine düştüm ve omzumda iki kırık tespit edildi. Çok sancılı bir süreç yaşadım. Bugün ameliyat olacağım, dualarınızı esirgemeyin."

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Umut Akyürek'in paylaşımına yoğun ilgi göstererek sanatçıya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

UMUT AKYÜREK KİMDİR?
Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek 12 Temmuz 1973 Ankara'da dünyaya geldi. Leblebi Tozu ve Yaşamak Güzel Şey filmlerinde rol olan Fulden Akyürek ile kardeştir. İlköğretim ve Ortaokul eğitimini Sakarya'da tamamladı.

İlk ve orta öğrenimini Sakarya'da tamamlayan sanatçı, İstanbul Teknik Üniversitesi, Devlet Konservatuarı mezunudur. 1989 senesinde Erol Sayan yönetiminde sürdürülen İzmit Musiki Derneği'ne başlamışıyla kariyeri için önemli bir adım attı.

1990 senesinde TRT amatör ses yarışmasına katıldı ve yarışmada 3. oldu. Sonraki sene ise İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Bölümü'ne girdi. Umut Akyürek, kendisi gibi sanatçı olan sevgilisi Oktay Ertuğrul ile 2004 yılında nikah masasına oturdu, çift 2005 yılında kızları Melek Bal'ı kucaklarına aldı.