Survivor Aleyna annesi kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu annesi Zuhal Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında?

Survivor Aleyna annesi kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu annesi Zuhal Kalaycıoğlu kimdir? Survivor 2021 yarışmasında Gönüllüler takımıyla macerasına başlayan, sonra da kırmızı takımda mücadelesini sürdüren Aleyna'nın annesi gündem oldu. Peki, Survivor Aleyna annesi kimdir?

Giriş Tarihi 06 Haziran 2021, 20:35 Güncelleme 06 Haziran 2021, 20:35
Survivor Aleyna annesi kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu annesi Zuhal Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Survivor Aleyna annesi kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu annesi arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Survivor 2021 yarışmasına anneler de dahil oldu. Aleyna'nın annesinin, kızının yarışmadan ayrılmasına yönelik baskı yaptığı belirtilirken, Survivor Aleyna annesi kimdir sorusunun cevabı da merak ediliyor.

SURVİVOR ALEYNA ANNESİ KİMDİR?

Kırmızı takımın tek kadın yarışmacısı ve performansıyla da adından söz ettiren ismi Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu'dur. Zuhal Kalaycıoğlu 1 Eylül 1977 yılında doğmuştur. Survivor Aleyna'nın annesi 41 yaşındadır. Yalova'lı olan Zuhal Kalaycıoğlu İstanbul'da yaşıyor.

SURVİVOR ALEYNA ANNESİ NE YAPTI?

Acun Ilıcalı, Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe'nin ailelerinin sosyal medyadaki paylaşımları hakkında konseyde açılamalarda bulundu. Ilıcalı: "İki yarışmacımızın aileleriyle ilgili bir sorunumuz var ve bu sorunu sizinle paylaşmam gerekiyor.

Survivor tarihinde ilk defa aileler fazlasıyla bu işin içinde. Bundan son derece rahatsızız. Aileler iki yarışmacımızın ailesi bu konuda bizi üzecek şekilde sosyal medyada aktifler. Kızları, erkekleri isteyerek buraya katıldı herkesin. Biz aileleri yarışmaya almadık. Biz sizi aldık yarışmaya.

Bir tanesinin ailesi de yarışmadan ayrılmasını istiyor. Bu iki yarışmacıya aileleriyle görüşme hakkı vereceğim.

Rica ederim bizi ve yarışmamızı rahat bıraksınlar. Birinci yarışmacımız Aleyna. Aleyna ben senin aileni açıkçası burada gördüm. Pırlanta gibi insanlar, çok yüksek bir gerilim var. Annen bizi arıyor. Kızımın yarışmadan ayrılmasını istiyorum diyor. Annenle konuş.'' ifadelerine yer verdi.