Çiçeği burnunda anne Merve Özbey ve ailesinden bir ilk! 3 aylık bebeğiyle paylaşım yaptı beğeni rekoru kırdı

Çiçeği burnunda anne Merve Özbey, eşi Kenan Koçak ve 3 aylık bebeği Elif Özüm ile verdiği aile pozunu sosyal medya hesabında paylaştı. Özbey’in "İlk aile yemeğimiz" notunu düştüğü paylaşım, kısa süre içinde beğeni rekoru kırdı.

Giriş Tarihi 04 Haziran 2021, 01:04 Güncelleme 04 Haziran 2021, 01:04
Çiçeği burnunda anne Merve Özbey ve ailesinden bir ilk! 3 aylık bebeğiyle paylaşım yaptı beğeni rekoru kırdı

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz aylarda kızı Elif Özüm'ü kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tadan ünlü şarkıcı Merve Özbey, sosyal medya hesabında ailesiyle yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi.

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, eşi Kenan Koçak ve 3 aylık bebeği Elif Özüm ile verdiği aile pozunu Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sundu.

Merve Özbey'in "İlk aile yemeğimiz" notunu düştüğü paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görerek kısa süre içinde beğeni rekoru kırdı.

İşte ünlü şarkıcı Merve Özbey'in ailesiyle yaptığı o paylaşım…

"33 SENE BOŞA YAŞAMIŞIM"
Merve Özbey, kızını ilk kucağına aldığında neler hissettiği sorusuna şöyle karşılık vermişti: "33 sene boşa yaşamışız arkadaşlar. Bundan sonra hayatımız onun üzerine kurulu olacak. Güzel bir hayatı olsun inşallah tek dileğimiz bu."

Özbey, bebeğin erken doğum olduğuna yönelik çıkan haberleri ise şöyle yalanlamıştı: "Bebeğimiz erken doğum değil, haftasını tamamladı aslında ama kilo gelişimi ile ilgili bir problemi vardı. Her annenin başına gelebilir böyle bir şey.

Doktorumuz da gereken müdahaleyi yaparak bebeğimizi dünyaya getirtti. Sağlığımız yerinde ufak bir operasyonla bebeğimize kavuştuk. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin."