Ünlüler kural bozdu! Sazlı sözlü eğlenceyi polis bastı İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Enes Batur…

İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Cenan Adıgüzel, Emre Aslan ve Enes Batur koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen mekanların saat 21:00’da kapatılması kuralını hiçe saydı. Yeniköy’de bir mekanda bir arkadaşlarının doğum günü yemeğine katılan ünlü isimler, yasağa aldırış etmeden sazlı sözlü eğlendiler. Olay yerine gelen polis ekipleri ise 15 kişilik ekibe cezai işlem uyguladı. İşte detaylar…

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Ünlüler kural bozdu! Sazlı sözlü eğlenceyi polis bastı İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Enes Batur…

İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Cenan Adıgüzel, Emre Aslan ve Enes Batur, önceki akşam Yeniköy'de bir mekanda bir arkadaşlarının doğum günü yemeğine katıldı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen mekanların saat 21:00'da kapatılması kuralını hiçe sayan ünlü isimler, yasağa aldırış etmeden sazlı sözlü eğlendiler.

Ünlüler kural bozdu! Sazlı sözlü eğlenceyi polis bastı İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Enes Batur…-2

CEZAİ İŞLEM UYGULANDI
Olay yerine gelen polis ekipleri, yasak olmasına rağmen sazlı sözlü eğlence yapan İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Cenan Adıgüzel, Emre Aslan, Enes Batur ve partiye katılan yaklaşık 15 kişilik ekibe cezai işlem uyguladı.

Ünlüler kural bozdu! Sazlı sözlü eğlenceyi polis bastı İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Enes Batur…-3

ARKA KAPINDAN ÇIKTILAR
Mekan çıkışında basın mensuplarının kendilerini beklediklerini öğrenen ünlü isimlerin, mekanı arka kapıdan terk etmeye çalışması dikkat çekti.

Ünlüler kural bozdu! Sazlı sözlü eğlenceyi polis bastı İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Enes Batur…-4

Ancak magazin muhabirlerine görüntü vermeden mekandan ayrılmak isteyen İrem Derici ve Derya Uluğ, başarılı olamadı.

Ünlüler kural bozdu! Sazlı sözlü eğlenceyi polis bastı İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Enes Batur…-5

YÜZÜNÜ GİZLEMEYE ÇALIŞTI
Objektifleri fark eden ve görüntü vermek istemeyen ünlü şarkıcı Derya Uluğ, koşar adımlarla mekandan uzaklaştı. Sorularını yanıtsız bırakan Derya Uluğ, eliyle yüzünü kapatmaya çalıştı.

Ünlüler kural bozdu! Sazlı sözlü eğlenceyi polis bastı İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Enes Batur…-6

"CEZAMIZ NEYSE ÖDEYECEĞİZ, BİTTİ GİTTİ"
Muhabirlerin sorularını cevaplayan İrem Derici ise şunları söyledi: "Sıkıntı yok cezamız neyse öderiz. Hep beraber görüştüğümüz insanlar, bir arkadaşımızın doğum gününü kutladık. Saat aşımı oldu tamam, cezamız neyse ödeyeceğiz, bitti gitti"

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler