Doya Doya Moda Betül’ün çocuğu nasıl öldü? Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında?

Gündemde gündüz kuşağı izleyicileri tarafından merakla Doya Doya Moda Betül’ün çocuğu nasıl öldü? Sorusunun yanıtı araştırılıyor. Geçtiğimiz sezon Doya Doya Moda şampiyonu olan Betül Böçkün şimdi All Star konseptinde yeniden ekranlara döndü. 42 beden ve üstü kişilerin stillerini yansıttığı yarışmada yarışmacıların hayatlarına dair bilgiler de oldukça dikkat çekiyor ve gündemde sıkça sorgulanıyor. Kendine olan güveni ve dobra konuşmalarıyla dikkat çeken Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında?

Giriş Tarihi 13 Nisan 2021, 16:52 Güncelleme 13 Nisan 2021, 16:54
Doya Doya Moda Betül’ün çocuğu nasıl öldü? Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda All Star konsepti ile TV8 ekranlarında hafta içi gündüz kuşağında yayınlanan yarışma ilgiyle izleniyor. Jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğur Eker'in oturduğu yarışmada özellike Betül Böçkün'ün hayatı dikkat çekiyor ve oğlunun kaybını anlattığında stüdyoda gözyaşları sel olmuştu. İşte Doya Doya Moda Betül Böçkün'ün hayatı hakkında bilgiler…

DOYA DOYA MODA BETÜL KİMDİR? DOYA DOYA MODA BETÜL'ÜN ÇOCUĞU NEDEN ÖLDÜ?

Ocak ayında Doya Doya Moda yarışmasına dahil olan Betül Böçkün'ün hayatına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Kuaförlük yapan ve 24 yaşında olduğunu söyleyen Betil Böçkün, aslen Bingöllü olduğunu belirtmişti.

Doya Doya Moda'nın sempatik ismi Betül Böçkün, haftalar sonra ölen oğlu ve konuşmadığı ailesiyle ilgili ilk kez konuşmuştu. Anne ve babası ayrı olan Betül Böçkün, annesiyle görüşmediklerini ve neredeyse hiç görmediklerini dile getirdi. Betül Böçkün, 3 yaşındaki çocuğunun da vefat ettiğini dile getirirken o anlarda tüm stüdyo uzun süre gözyaşı döktü.

Annesiyle babasının yollarını ayırması sonrası annesinden haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerine halalarının baktığını ifade etti.
2 kardeş olduklarını ve bir erkek kardeşi olduğunu söyleyen Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün, annesiyle babasının ayrılması sonrası 17 yaşındayken annesine bilinmeyen numaralar üzerinden ulaşıp görüştüğünü ifade etti.

DOYA DOYA MODA ALL STAR 12 NİSAN 2021 PUAN DURUMU

Özde Karacan 20

Su Baher 20

Emel Başkan 14

Ferdanur Başaran 19

Birben Coşkun 20

Rümeyse Buyuran 18

Betül Böçkün 19