Burcu Kıratlı ile yeniden evlenen Sinan Akçıl’dan dikkat çeken çocuk açıklaması!

2018 yılında Amsterdam'da dünyaevine giren Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, 9 ay sonra boşanmıştı. 2019’da jet hızıyla boşanan ünlü çift, ayrılığa daha fazla dayanamamıştı ve boşanmadan kısa bir süre sonra tekrar bir araya gelmişti. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, geçen aylarda ise ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Akçıl ile Kıratlı, geride bıraktığımız gün Etiler’de görüntülendi. Her fırsatta baba olmak istediğini söyleyen Sinan Akçıl ise çocuk açıklamasıyla dikkat çekti.

Giriş Tarihi 08 Nisan 2021, 16:18 Güncelleme 08 Nisan 2021, 16:18
Burcu Kıratlı ile yeniden evlenen Sinan Akçıl’dan dikkat çeken çocuk açıklaması!

İÇİNDEKİLER

Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçen Şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftin pandemi döneminde düğün yapması ise tepki çekmişti.

Sinan Akçıl, yapılan eleştirilere "Eleştirenlere söylüyorum onların arasında evlenememiş olanlar varsa bana başvursunlar düğünlerini yapayım" şeklinde karşılık verdi.

Burcu Kıratlı da şöyle konuştu: "Çok temkinliydik zaten bütün misafirlerimiz otelde kaldılar. Hepsinin hes kodları alındı. Kuralları çiğneyecek bir şey yapılmadı"

Sinan Akçıl, koronavirüs salgınının bitmesiyle bir düğün daha yapmak istediğini belirterek "Benim hayalimde 3000-4000 kişilik düğün vardı. Ama pandemi bitince belki onu da yapacağım inşallah" dedi.

Ünlü şarkıcı, basın mensuplarının çocukla ilgili soruları karşısında ise "Kız babası olmayı çok istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, verdiği bir röportajda çocuk sahibi olmak istediğini söylemişti.