Doldurmazsan adam değilsin! EDHO 189. bölüm fragmanı: Geçmişi yakasına yapıştı ters yüz olacak!

EDHO'da Tuncay'ın Yaman ve Ebru'nun birlikte olduğunu açıklaması tansiyonu yükseltiyor. İlyas, büyük bir sinirle Yaman'a "Arkadaşının sevdiğine, hasmının sevdiğine bile ilişmek adamlık değildir" sözlerini sarf ediyor. Yaman ise "Bundan sonra ağzını açma. Yemin ederim mermiyle doldururum." derken İlyas "Doldurmazsan adam değilsin" şeklinde sert yanıt veriyor. Geçen haftaki bölümün son sahnesinde Tuncay, Ercan ve İshak'a pusu kuran Hızır Çakırbeyli muhteşem planı sayesinde Tuncay'ın içinde bulunduğu arabanın etrafını ablukaya aldı. İzleyiciler şimdi EDHO 189. bölüm fragmanında yaşanan gelişmeler sonrası dört gözle yeni bölümü bekliyor.

Giriş Tarihi 05 Nisan 2021, 07:58 Güncelleme 05 Nisan 2021, 11:42
Doldurmazsan adam değilsin! EDHO 189. bölüm fragmanı: Geçmişi yakasına yapıştı ters yüz olacak!

İÇİNDEKİLER

"Doldurmazsan adam değilsin!" EDHO 189. bölüm fragmanı heyecan yarattı. Yaman'ın Ebru ile ilişkisinin ortaya çıkması "Geçmişi yakasına yapıştı ters yüz olacak!" yorumlarının yapılmasına neden oldu. Hızır Reis, Ceylan'ın ölümünün ardından yargı dağıtıyor, boş gürültüye pabuç bırakmayacak. Ceylan'ın ölümü hem Çakırbeyli hem de Façalı ailelerinde büyük bir üzüntü yaratırken Hızır, eşinin intikamını almak için tek tek plan kurdu. İlk başta Yaman'ı bitirmeye çalışan Demir'in işini bitirdi ve ardından Tuncay'ı ele geçirmek için yola tuzak kurdu. Tuncay'ı ele geçirdiği bölümün final sahnesi izleyiciden tam not aldı. İşte EDHO 189. bölüm fragmanı...

189. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'nin ölüm emrini veren Tuncay'ı yakalar. Tuncay'ın bağlı olduğu şebekeyi çözmek ve eşinin intikamını almak için gözünü karartan Hızır Çakırbeyli, vereceği bu savaşta en çok ailesine ve dostlarına güvenir.

HIZIR'IN YAVUZ PLANI NE?

Tuncay'ı sorgulaması için İlyas'a izin veren Hızır Çakırbeyli, bir yandan da Bahar'ın yardımıyla Yavuz'u kendi tarafına çekmeye hazırlanır.

TUNCAY EBRU GERÇEĞİNİ AÇIKLIYOR

Tuncay'ın söylediklerini dinlemesi için Yaman Korkmaz'ı çağıran İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı, duydukları karşısında adeta şok yaşar.

BEHZAT DELİYE DÖNÜYOR

Tuncay, Korkmazlarla yeşermeye başlayan dostluk filizini kesmek için Yaman Korkmaz ve Avukat Ebru'nun gizli aşk yaşadığını Behzat'a söyler.

HIZIR ÇAKIRBEYLİ TUNCAY'I ÖLDÜRÜYOR

Tuncay'ın yakalanmasıyla panik yaşayan istihbarat İlhan'ın yaptığı hamle ise ortalığı daha da karıştır. İlhan yüzünden Tuncay'ı elinden kaçıracağını anlayan Hızır Çakırbeyli, silahına davranır.

SULAR DURULMUYOR

Çakırbeyli ailesinde sular durulmaz. Üst üste yaşadıkları kayıplarla birbirlerine daha da kenetlenen ailenin içine bu kez giren kara kedi ise Alpaslan'ı ayağa kaldırmak için canla başla çalışan Pınar olur. Ömür ise Pınar'ın eşi İlyas'a karşı olan ilgisini hisseder.

KİMSESİZ DOĞAN, HAMDİ KORKMAZ'I ASIYOR

Kimsesiz Doğan'a hamlesini yapan ve mekanının içinde bomba patlatan Hamdi Korkmaz, amacına ulaşamaz. Bu kez sıra Kimsesiz Doğan'a gelir. Karabasan gibi çökmeye hazırlanan Kimsesiz Doğan, Hamdi Korkmaz'ı asar.

Hızır Çakırbeyli, Tuncay'a ve İshak'a hayatları boyunca unutamayacağı bir ders verir. Ailesini korumaya çalışan Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'nin verdiği kararla zor duruma düşer.

Ailenin direği ol dediği eşi Ceylan Çakırbeyli, verdiği sözleri hiçe sayarak istihbaratla birlikte hareket eder. Ceylan Çakırbeyli, Hızır Çakırbeyli'nin sevgisini kaybetme pahasına onu korumaya kararlıdır. Alpaslan ve İlyas Çakırbeyli'nin de ikazlarını yok sayan Ceylan Çakırbeyli, kendi planını uygulamaya başlar.