Survivor ikinci eleme adayı hangi yarışmacı oldu? 30 Mart Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Akşam saatlerinde yoğun bir şekilde Survivor ikinci eleme adayı hangi yarışmacı oldu? Sorusunun yanıtı merakla araştırılır oldu. TV8’in fenomen yarışmasında yine zorlu bir parkur mücadelesi vardı ve Ünlüler, Gönüllüler takımları dokunulmazlığın galibi olabilmek için uğraştı. Kaybeden takım içlerinden bir ismi gitmesi yönünde söylemek durumunda kaldı. Peki 30 Mart Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Evrim Keklik ve İrem Kanan’ın da yer aldığı voleybol maçında hangi takım galip geldi? İşte Survivor son bölümde yaşananlar…

Giriş Tarihi 30 Mart 2021, 23:35 Güncelleme 31 Mart 2021, 00:12
Survivor ikinci eleme adayı hangi yarışmacı oldu? 30 Mart Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

İÇİNDEKİLER

Survivor ikinci eleme adayı hangi yarışmacı oldu? 30 Mart Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulanır oldu. Birleşme partisi sonrasında dokunulmazlık mücadelesi tüm hızla devam ediyor. Çeyrek finale yaklaşan fenomen yarışmada adada kalabilmek büyük önem taşıyor. Peki bugünün galibi kim oldu? Survivor'ın 30 Mart bölümünde voleybol maçının galibi kim oldu? İşte tüm bilgiler…

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

İkinci dokunulmazlık mücadelesi ekrana geldi. Zorlu parkurda ikinci kez kazanmak isteyen ünlülere karşı, bir kişiye daha veda etmek istemeyen gönüllüler yarışıyor. Kıran kırana geçen yarışta galip gelen takım Gönüllüler oldu.

Dokunulmazlık oyununun ödülü ise MasterChef'in en iyi yarışmacılarının yapacağı yemekler oldu. Yemekler arasında; hanımağa çorbası, deniz mahsüllü arpa şehriyeli pilav, Samsun mantısı, hünkar beğendi, dana kuyruğu ve patates püresi, bademli kaymaklı baklava, astarlı sütlaç yer aldı.

VOLEYBOL MAÇINI KİM KAZANDI?

İrem Kanan ile Acun Ilıcalı'dan oluşan Acun Medya takımı, Evrim Keklik ve Aleyna'ya karşı voleybol maçı gerçekleştirdi. Mücadele Acun Medya üstünlüğü ile tamamlandı. Acun Medya'yı tutan yarışmacılar havuçlu kek kazandı. Aleyna ve Evrim'in kazanması durumunda ödül 20 bin TL olmuştu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Pazartesi günü gerçekleştirilen ilk dokunulmazlığı ünlüler kazanmış ve gönüllüler ilk isimi çıkaran takım olmuştu. Gönüllülerin ada konseyinde Hanzade ve Aleyna Çalışkan birlikte potaya gitti.

SURVİVOR ALEYNA ÇALIŞKAN KİMDİR?

Survivor Gönüllüler takımında yer alan Aleyna Çalışkan, 15 Temmuz 1998 yılında dünyaya geldi. Üniversite öğrencisi olan Aleyna 1.67 boyunda ve 53 kilodur. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde okuyan Aleyna Çalışkan, 12 yaşından beri sporla ilgileniyor. Voleybol, badminton, karate ve boks sporlarına da ilgisi olan Aleyna Çalışkan düzgün fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness da Türkiye şampiyonu olan Aleyna'nın kişisel hobileri arasında dans etmekte yer alıyor. Zumba ve tango danslarına karşı ilgisi olan Aleyna Çalışkan bir yandan da pilates eğitmenliği yapıyor.