Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? (25 Şubat) Survivor’da büyük kavga, takımlar birbirine girdi!

Dün akşamdan itibaren Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Sorusunun yanıtı merakla araştırılmaya başlandı. TV8’in akşam kuşağında yayınlanan ve ilgiyle izlenen yarışmada yine nefes kesen bir parkur mücadelesi vardı. 25 Şubat akşamı Survivor ödülü neydi, kazanan hangi takım oldu? Ünlüler mi Gönüllüler mi? İzleyicileri ekrana kilitleyen Survivor’da büyük kavga da yaşandı ve takımlar birbirine girdi. Çağrı, Doğan ve Dora arasında yaşanan gerginlikte neler oldu? İşte Survivor son bölümde yaşananlar…

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 09:44 Güncelleme 26 Şubat 2021, 09:44
Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 25 Şubat Survivor’da büyük kavga, takımlar birbirine girdi!

İÇİNDEKİLER

Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Sorusunun yanıtı izlemeyi kaçıranlar tarafından arama motorları üzerinden çok fazla sorgulanıyor. Her bölümü ayrı heyecanla takip edilen ve izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor 2021 yarışmasında büyük ödül herkesi heyecanlandırdı ve Ünlüler ile Gönüllüler takımı büyük mücadele verdi. Sinirlerin de gerildiği bölümde takımlar birbirine girdi, büyük kavga çıktı. İşte izlemeyi kaçıranlar için Survivor son bölümde yaşanan tüm gelişmeler…

TAKIM KAPTANLARI KİMLER OLDU?

Bu haftanın takım kaptanlarını belirlemek için ünlüler ve gönüllüler takımının yarışmacıları oylarını kullandı. Sezon başından beri kaptanlık yapan Barış artık kaptan olmak istemediğini söyledi. Yapılan oylama ile ünlülerde yeni kaptan İsmail oldu. Gönüllülerde ise Yunus Emre Karabacak kaptan seçildi.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ada şartlarında yarışmacılar için büyük önem taşıyan yiyecek ödülü bu hafta tavuk parçaları içeren menü yiyecek olarak açıklandı. Açlık çeken yarışmacılar ödülü almak için parkurda elinden gelenin en iyisini yaptı. Oyun öncesi iki takım arasında avantaj oyunu oynandı. Bayrak yarışında avantaj oyununu kazanan gönüllüler oldu.

Bir kez daha oyun için parkurda karşılaşan takımlar bu defa canını dişine taktı. Oyunun başında farkı ünlüler açtı ancak daha sonra gönüllüler takımı rakibine yetişti. Geriden gelen gönüllüler ünlüleri yakaladı ve öne geçti.

Son turda parkura çıkan Çağrı ve Poyraz oyunun kaderini belirledi. Poyraz'ın atışı ile 10-8 skorla ödül oyunu gönüllülerin oldu.

ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Renkli anların yaşandığı anlat bakalım da bu hafta da keyifli dakikalar ekranlara geldi. Kazanan takımın yemek elde edeceği oyunda en fazla kelime bilen takım ünlüler oldu. Böylece ünlüler anlat bakalımın galibi oldu.

Ödül oyunu sırasında Berkay ile Doğan arasındaki karşılaşma sonrasında iki takım arasında tartışma çıktı. Doğan, son atışı yapıp sayıyı aldığı zannederek sevindikten sonra Dora "Sen neye seviniyorsun?" şeklinde çıkış yaptı.

Dora'nın sözlerine Doğan "Senlik gram bir şey yok oğlum!" diyerek yanıt verdikten sonra tansiyon yükseldi. İki takımın da yarışmacıları araya girerek Doğan ile Dora'yı ayırırken, Çağrı gönüllülerin üzerine yürüdü. Çağrı Dora'ya elle müdahale ederken kavganın fitili yeniden ateşlendi. Sunucu Murat Ceylan yarışmacıları uyararak kamera görüntülerine bakılacağını söyledi.

SURVİVOR ÇAĞRI KİMDİR?

Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Eğitim hayatına İstanbul'da başladı. 2007 yılında ilk kez "Arka Sıradakiler" dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola verdi. Tiyatro ile ilgilendi.


Çağrı Atakan 2017 yılında "Çukur" dizisinde "Remzi" karakteri ile en büyük çıkışı yaptı. 2018 yılında "Şahin Tepesi" dizisinde "Yılmaz" karakterine hayat verdi.

Çağrı Atan günümüzde yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir.

Çağrı Atakan oynadığı dizilerin listesi aşağıda yer almaktadır.

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler