Kuruluş Osman'ın Göktuğ'u Burak Çelik sette bilinmeyenleri anlattı! "İlk sahnede kavunu falan havada kesiyordum"

ATV'nin efsane dizisi Kuruluş Osman'da Osman Bey'in en sadık alplerinden birisi olan Göktuğ'a hayat veren Burak Çelik performansıyla izleyicilerin dilinde düşmüyor. Ünlü oyuncu Bozdağ Film'in YouTube kanalında bir röportaj yaptı. Burak Çelik diziye dair "Kuruluş Osman gerçekten çok büyük, çok önemli ve çok anlamlı bir proje. Çünkü kendi kuruluş hikayemizi anlatıyoruz. Bana bu iş ilk geldiğinde çok heyecanlandım. Aslında çok da büyük bir sorumluluk üstlenmiş oldum. Burada olmaktan gerçekten çok mutluyum." dedi ve setin ilk gününde yaşadıklarını anlattı.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 21:30 Güncelleme 26 Şubat 2021, 21:31
Kuruluş Osman’ın Göktuğ’u Burak Çelik sette bilinmeyenleri anlattı! İlk sahnede kavunu falan havada kesiyordum

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman'ın Göktuğ'u Burak Çelik sette bilinmeyenleri anlattı! ATV ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam eden Kuruluş Osman dizisinde Burak Çelik "Göktuğ" karakteriyle milyonların gönlünde taht kurmayı başardı. Başarılı performansı ve duruşuyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Burak Çelik, Kuruluş Osman setindeki ilk gününü, kendisini en çok etkileyen sahneyi anlattı. Ünlü oyuncu "Göktuğ'un Konur'u öldürdüğü sahne beni çok etkiledi. Sette gerçekten çok değişik bir atmosfer vardı. Biz sahnenin genelini çektik. Sonra yakınlarını çektik. Yakınlarını çektikten sonra tekrar geneli çektik çünkü hoca yakınları o kadar beğendi ki geneli çekmek istedi. "O sahne beni çok etkilemişti." ifadelerini kullandı.

"BİZİM KURULUŞ HİKAYEMİZ..."

Burak Çelik diziye dair "Kuruluş Osman gerçekten çok büyük, önemli ve anlamlı bir proje. Çünkü kendi kuruluş hikayemizi anlatıyoruz. Bana bu iş ilk geldiğinde çok heyecanlandım.

Aslında çok da büyük bir sorumluluk üstlenmiş oldum. Burada olmaktan gerçekten çok mutluyum." dedi ve setin ilk gününde yaşadıklarını anlattı.

"TRAJİK BİR ŞEKİLDE AĞABEYİNİ KAYBETTİ"

Burak Çelik oynadığı karakter hakkında "Göktuğ çok ele avuca sığmayan fevri bir karakter. Yeri geldiğinde çok duygusal çok da zekasını kullanan bir adam. Bu sezon Göktuğ için çok başka.

Geçen sene bildiğiniz üzere Kongar'dı ve aslında Türk olduğunu öğrendi. Trajik bir olay yaşayarak ağabeyini kaybetti." ifadelerini kullandı.

EN ÇOK ETKİLEYEN SAHNE

Burak Çelik kendisini en etkileyen sahne hakkında "Göktuğ'un Konur'u öldürdüğü sahne. Sette gerçekten çok değişik bir atmosfer vardı. Biz sahnenin genelini çektik. Sonra yakınlarını çektik.

Yakınlarını çektikten sonra tekrar geneli çektik çünkü hoca yakınları o kadar beğendi ki geneli tekrar çekmek istedi. Beni çok etkilemişti o sahne. Bir oyuncu için gerçekten zor bir sahne. Göktuğ ağabeyini öldürüyor ve farkında değil." dedi.

SETTE İLK GÜN NELER YAŞADI?

Ünlü oyuncu settteki ilk gününü "Diziye dahil olduğum ilk gün çektiğim bir oba baskını sahnesini vardı. 3 hafta eğitim almıştım. Sete geldim kostümümü giydim.

Sonra ata bindik ve dediler ki obanın başından giriyorsunuz kese kese otağın önüne geliyorsunuz. Ben atlıların en başındaydım.

Bir ara kafama kavun atıyorlardı. Kavunu falan havada kesiyordum. O sahneyi unutmam çünkü benim ilk sahnemdi." sözleriyle anlattı.