Survivor ödül oyunu dokunulmazlık kim kazandı? 20 Şubat Survivor son bölümde neler yaşandı?

20 Şubat Survivor son bölümde neler yaşandı? Survivor yarışmasında heyecan tüm hızıyla sürüyor. Survivor ödül oyunu dokunulmazlık kim kazandı sorularına yanıt aranıyor. Survivor ödül oyunu büyük heyecana sahne olurken, bir takım dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu. Bu akşam oynanan oyunda market ödülü vardı. Son ana kadar çekişmeye kadar sahne olan oyunda başarıya ulaşan takım Gönüllüler oldu.

Giriş Tarihi 20 Şubat 2021, 22:57 Güncelleme 20 Şubat 2021, 22:57
Survivor ödül oyunu dokunulmazlık kim kazandı? 20 Şubat Survivor son bölümde neler yaşandı?

İÇİNDEKİLER

Survivor ödül oyunu ve dokunulmazlık kim kazandı? 20 Şubat Survivor son bölüm büyük heyecana sahne oldu. Son ana kadar kıran kırana geçen ödül oyunu az farkla sonuçlandı. Market ödülüne ulaşan takım Gönüllüler oldu. 20 Şubat Survivor dokunulmazlık kim kazandı?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021'de 20 Şubat 2021 Cumartesi akşamı oynanan market ödülü oyununu 7-6 skorla Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı henüz belli olmadı. Kazanan takım belli olduğunda haberimizden öğrenebileceksiniz.

SURVİVOR'DA ERZAK ÖDÜLÜ NEYDİ?

Survivor Türkiye'de haftalık erzak paketi, adada açlık ile mücadele önemli bir yer tutuyor. Her hafta farklı ürünler verilen Survivor'da bu hafta beş çeşit malzeme vardı. Bu akşam market oyununu kazanan takım, domates, patates, havuç, nohut ve sıvıyağ içeren erzak paketini kazanacak.

SURVİVOR'DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bu akşam market oyununda Ünlülerden İlayda, Gönüllülerden Yunus Emre sakatlığı nedeniyle yer alamadı. Oyunda 5 erkek 4 kadın yarışmacı seçildi. Dört kişilik ekipte bir yarışmacı finalde atışları yaptı. Üç seramik ortasında olan siyah noktanın kırılması gerekiyordu sayı olması için. Oyun iki takımın karşılıklı aldığı sayılar ile sonuna kadar başa baş devam etti. İki takım da erzak paketini kazanmak için inanılmaz bir motivasyonla oynadı. Müthiş karşılaşmaların ekrana geldiği Survivor market oyununu kazanan 7-5 skorla Gönüllüler takımı oldu.