Dans videosu sonrası işinden olan Hande Sarıoğlu'ndan son dakika açıklaması! Hande Sarıoğlu kimdir ve neden kovuldu?

Son dakika haberine göre Habertürk spikeri Hande Sarıoğlu'nun sosyal medyada dans ettiği görüntüler sonrası işine son verildi. Evindeki doğal hallerini sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Hande Sarıoğlu'nun, son olarak dans ettiği bir videosunu takipçileriyle paylaşması HaberTürk yönetimini kızdırdı. Kanal yönetimi o görüntülerden sonra ekrana çıkartılmayan ünlü sunucuya iş akdinin feshedildiğini bildirdi. Hande Sarıoğlu, Habertürk yönetiminin kendisini geçmişte de sosyal medya paylaşımları üzerine uyardığını söyledi. “Renkli bir kişiliğe sahip olduğunu fakat kanalın görüşüne de saygı duyduğunu” belirten Sarıoğlu, Habertürk’teki görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını söyledi.

Giriş Tarihi 11 Şubat 2021, 17:14 Güncelleme 11 Şubat 2021, 17:21
Dans videosu sonrası işinden olan Hande Sarıoğlu’ndan son dakika açıklaması! Hande Sarıoğlu kimdir ve neden kovuldu?

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya hesabından dans ettiği anları paylaşan Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu'nun işine son verildi.

YÖNETİMİ KIZDIRAN GÖRÜNTÜLER
Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu'nun paylaştığı dans videosu HaberTürk yönetiminde rahatsızlığa neden oldu.

Evindeki doğal hallerini sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Sarıoğlu'nun, son olarak yüzünün yarısını peçe ile kapatarak dans ettiği bir videosunu takipçileriyle paylaşması HaberTürk yönetimini kızdırdı. Kanal yönetimi o görüntülerden sonra ekrana çıkartılmayan ünlü sunucuya iş akdinin feshedildiğini bildirdi.


HANDE SARIOĞLU'NDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI
Hande Sarıoğlu, Habertürk yönetiminin kendisini geçmişte de sosyal medya paylaşımları üzerine uyardığını söyledi. "Renkli bir kişiliğe sahip olduğunu fakat kanalın görüşüne de saygı duyduğunu" belirten Sarıoğlu, Habertürk'teki görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını söyledi.

Sarıoğlu, olaya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Karşılıklı aldığımız bir karar. Haber kanalının ciddiyeti, bir ağırlığı vardır. Fakat ben de kendi karakterimden vazgeçemiyorum. Ben renkli bir kişiliğim. Daha önce de kanal yönetimi beni uyarmıştı. 'Daha dikkatli olmalısınız' denildi. Ben de renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi, söyledim ve karşılıklı anlaşarak, istifamı verdim. Kanalımı çok seviyorum, beni hiçbir şekilde mağdur etmedi. Ben ne yaptığımın, paylaşımlarımın farkındayım. Dans gösterim de renkliydi, bunun farkındayım."

FATİH ALTAYLI YAYININI TERK ETMİŞTİ
Fatih Altaylı, 2019'un son günlerinde Habertürk canlı yayınında Hande Sarıoğlu ile Emre Belözoğlu'yla ilgili sert bir tartışma yaşadıktan sonra stüdyoyu terk etmişti.

Habertürk'te yayınlanan Spor Saati isimli programa Fatih Altaylı ile programın sunucusu Hande Sarıoğlu'nun tartışması damga vurmuştu. Programda, Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan müsabakada Ömer Bayram'ın rakibine yaptığı hareket tartışılırken, Fatih Altaylı verilen sarı kartın doğru olduğunu ifade etti. Altaylı'nın yorumunun ardından moderatör Sarıoğlu'nun 'Aynı hareketi Emre Belözoğlu yapsaydı yorumunuz ne olurdu?' şeklindeki sorusu Altaylı'yı çok sinirlendirmiş ve Fatih Altaylı yayını terk etmişti.

Sorunun kendisine hakaret olduğunu söyleyen Altaylı "Kim olsa aynı yorumu yaparım. Ben ahlaksız bir adam değilim. Bana yaptığın saygısızlıktır. Siz konuşun, ben gidiyorum." şeklinde tepki verdi. Altaylı daha sonra ise canlı yayını terk etti. Rejinin reklam arası verme tavsiyesini geri çeviren Sarıoğlu programa devam etti.



HANDE SARIOĞLU KİMDİR?
Bir dönem Ümit Erdim ile Pasaport isimli programı sunan Hande Sarıoğlu, son günlerde yeniden gündemde yer alıyor. Tivibu Spor'da ve TV8'de görev alan Hande Sarıoğlu, son olarak Habertürk TV'de kamera karşısına geçti. Pek, Hande Sarıoğlu kimdir ve kaç yaşında?

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

HANDE SARIOĞLU ESTETİKSİZ HALİ
Hande Sarıoğlu estetiksiz haliyle de merak konusu oldu. Sarıoğlu'nun daha önce yer aldığı yapımlar da şöyle:

Halid Ziya Uşaklıgil'in eserinden uyarlanan, bir döneme damga vuran, başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu'nun oynadığı "Aşk-ı Memnu" dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Hande Sarıoğlu, 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN