YouTuber Nisa Ölmez: "Asla dayanamıyorum, görürsem mahvedeceğim!"

Youtuber kimliği ve yaptığı oyun yayınları ile kendinden bahsettiren Nisa Ölmez, Bi’Başka Youtube kanalının Sal Gitsin programında  Melisa Berkalp’in konuğu oldu. Oyun yayınları yaparak başladığı kariyerine YouTube, TikTok ve Instagram gibi dijital içerik platformlarına da giriş yaparak kısa sürede yükselen bir grafik çizerek devam eden Ölmez, kariyerin ve özel yaşantısına dair iddialı açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 08 Şubat 2021, 17:48 Güncelleme 08 Şubat 2021, 17:53
YouTuber Nisa Ölmez: Asla dayanamıyorum, görürsem mahvedeceğim!

İÇİNDEKİLER

YouTuber Nisa Ölmez: Görürsem mahvedeceğim!

Youtuber kimliği ve yaptığı oyun yayınları ile kendinden bahsettiren Nisa Ölmez, kariyerin ve özel yaşantısına dair iddialı açıklamalarda bulundu.

Nisa Ölmez, neyi izlemeyi kaldıramazsın? sorusuna yanıt olarak " Hayvanlara karşı yapılan zulüm ve işkence! Asla dayanamıyorum ve kafayı yiyorum. Sen kendi ihtiyacını karşılayamayan, konuşamayan bir canlıya böyle bir şey yapamazsın. Görürsem mahvedeceğim! Gerçekten çok kötü bir durumdayız, hayvanların dili olmak gerekiyor şu zamanda." cevabını verdi.

İşte Nisa Ölmez röportajının tüm detayları...

Hoşgeldin Nisa Neler yapıyorsun?

Sabaha kadar uyanık kalıp video yetiştirmeye çalışıyorum, yayınlar başladı yayınlar ile ilgileniyorum.

Evet şu yayın olaylarını bize biraz anlatır mısın? Ban yedin, hile yapıyor dediler sana.

İnanamadım bu duruma. Pubg hesabım banlandı, bir günlük ban yedim bir de, bir haftalık ya da on yıllık bir süreçte ban veriliyor normalde ve ben bir günlük yedim. Kademe banıydı. 16 saat boyunca aralıksız kastım rankım gitti çünkü sezon sıfırlandı ama pes etmedim, hesabımın banı açıldı ve şimdi puan kasıyorum efsane geri dönüyor!

Senin bu duruma çok moralin bozulmuştu.

Ben ağladım. Sabaha kadar ağladım.

Yayında ağlamadın ama sanırım?

Ben insanların gözünün önünde ağlamıyorum ama içten içe emeklerim boşa gitti diye üzüldüm.

Şu an geri toparlamak için ekstra emek sarfediyorum diyorsun o zaman.

Daha sağlam döndüm.

ANNEM DE E-SPORCU

Nisa senin annen de E-Spor ile ilgileniyormuş galiba doğru mu?

Evet doğru annem de E-Sporcu.

Nasıl oldu senden mi etkilendi?

Annem normalde pubg'den hiç anlamıyor, hala anlamıyor! Ben oynarken hep bakıyordu ben de anlatıyordum sonra anne gel sana da oynatayım artık zamanı geldi dedim Ben ilk sezonundan beri pubg oyuncusuyum, annem de yıllardır beni dinledi ama hiç kendi istemedi. Başladık oynamaya; annem hava bakıyor, takım arkadaşı olduğum halde benden korkuyor, karşımda biri var diye bağırıyor.

Aslında bayağı ciddiye alıyor.

Aslında hiçbir şey bilmiyor! Mermilerin sınırsız olduğunu falan düşünüyor öğretmeye çalışıyoruz umarım en kısa zamanda öğrenecek.

Bu Amw detayını öğrettin mi peki ona?

Amw detayını bilmeyen yok zaten. Bizim bir ailemiz var "nöh" ailesi, eğer amw 'ye awm derler ise o bizden değildir! Bizim kitlemiz bu ismi özelleştirdi.

Direkt dışlıyor musunuz?

Evet, çünkü artık biliyorlar Nisa'nın takipçisi isen awm yok amw var. Onun çıkışı da şöyle olmuştu: Ben bayağı eski bir oyun yayınımda awm diyeceğime amw dedim ve bu insanların dikkatini çekti, aynı şekilde benim de hoşuma giden bir şey oldu ve özelleştirdim. Bu şekilde kaldı böyle kullanıyoruz artık.

Senin gibi oyun yayını yapan kişilerden kimleri takip ediyorsun? Kimleri seviyorsun?

Mobil oyunlar üzerinden Can abi zaten E-sporcu o da ve hakkını veriyor, tablet oyuncusu. Onun dışında Solkay var, ilk dönemlerden beri tanıyorum. Onlar da şu an Dubai'de. Tebrik ediyorum buradan da onları çünkü tırnakları ile kazıyarak başardılar. Coffin var, onun oyunculuğunu çok beğeniyordum ama onu on yıl banladılar.

Neden? Ne yaptı da on yıl yedi?

Bilmiyorum hiç araştırmadım ama onu seviyordum. Jiroskop'u Türkiye'ye getiren ilk youtuber o idi. Şu an ne yaptığını bilmiyorum ama yok çünkü izleyemiyorum.

Hoşlanmadığın birileri var mı?

Muhakkak vardır. Elbet kıyıda köşede vardır birileri.

DEMET AKALIN İLE VIDEO ÇEKMEK İSTİYORUM!

YouTube'da hangi Türk fenomen ile video çekmek istersin?

Çok güzel bir soru bunu hiç çalışmamıştım! Alakasız bir oyuncu olacaktır zaten çünkü fenomenlerin hiçbiri pubg oynamıyor. Demet Akalın ile video çekmek isterdim ben. Alakasız bir konsept olacak ama kadın ful trol. Ben de trol bir insanım, çok kahkaha şamata olurdu. Merak ederdim çok ne olacağını.

TikTok'ta da ilerlemeyi düşünüyor musun? Hedeflerin var mı?

Ben arada bir oraya video atıyorum, pubg kesitlerimi atıyorum. Zaten bir tane attım ondan sonra ne olduysa oldu. Ak spray'i ile bir aracın içerisindeki takımı aldıktan sonra banlandım. Kendi günlük hayatımdan kesitler, makyaj yaptığımda kendimi güzel hissediyorumdur o şekilde video atıyorum. İki dakikamı ayırıp bir video çekmiştim ve video şu an 1 milyon 400 bin izlendi. Paylaşılmadığı sayfa bulamadım, her yerde Nisa'nın o videosu!

Sen artık iyice ünlü oldun Nisa bizi tanımazsın yakında!

Asla tabi öyle şey mi olur!

Yılbaşı Pubg gecesini anlatır mısın bize biraz ne oldu orada?

Vs'ler oldu. Arkadaşlarımla mavi takım kırmızı takım olarak ayrıldık. Maçlarımız ve atışmalarımız oldu. Kötü anlamda bir atışma değil ama biz rakiptik orada. Biz takım olarak kupamızı aldık!

İş başka arkadaşlık başka diyorsun.

Aynen öyle yani.

Takipçilerinin evini basma videosu yorumlara kapatıldı bildiğim kadarıyla. O olay tam olarak nedir?

Ben videoları yüklerken çocuklara özel değil kısmını işaretliyorum ama sesim çocuk sesi gibi algılandığı için bir bakıyorum yorumlara kapatılmış! Geri açtım sonra yorumları ama biraz zoruma da gidiyor açıkçası sesimin çocuk sesine benzetilmesi.

Bir sabah uyandın ve karşı cinssin, erkek olmuşsun. İlk yapacağın şey ne olurdu?

Yakışıklı mıyım? Kurtarmış mıyım diye aynaya bakardım ve bir de traş olurdum.

Sakallı mı uyandın yani o zaman direkt?

Erkek deyince aklıma direkt sakal geliyor! O yüzden hemen bir bakarım ve yakışıklı olmaya çalışırım.

SOSYAL DİLENCİLİK YAPIYORLAR

Yapılırken herkesin dışarıdan aptal gibi göründüğünü düşündüğün bir şey söyle.

Bir platformda dilenen insanlar var ve bu aşırı aptalca geliyor bana. Sosyal dilencilik yani. Dijital ortamda yayın açıp anlam veremediğim şekilde bağırmaya başlıyor görmemiş gibi dileniyorlar ve çok aptalca görünüyor.

Yakınen tanıdığın kişiler mi bunlar?

Yok tanımıyorum ama keşfetimde çıkıyor. TikTok'ta görüyorum. Üç kişiler zaten ikisi kadın biri erkek ama isimlerini bilmiyorum sadece tiplerini biliyorum. Keşfet bile onların dalgası ile dolmuş. Bu kadar düştünüz mü diyorum, üzülüyorum şahsen.

Hayat bir video oyunu olsaydı sence hileleri ne olurdu?

Çok güzel bir soru o yüzden iyi düşüneceğim. İkiyüzlülük olurdu bence. Şu an yaşadığımız video oyunu değil ama insanlar bunu kullanıyorlar, gözle görülüyor bence hileyi bulmuşlar! Herkes kendi çıkarı için uğraşıyor, bunu yapan çok insan var.

HAYATIMDAN GİDENE KAL DEMEM

Sen yaşadın mı hiç?

Gelmez olur mu geldi tabi ama hiç üzülmedim. Kaybettiğim bir şey olmadı hiç. Hakettiysem eyvallah dedim ve önüme bakmaya devam ettim. Hayatımdan gidene kal demem. Hayatıma devam ederim çünkü o kişi tercihini yapmıştır ama bir daha dönüp arkasına bakmasın ben orada olmam çünkü bıraktığı yerde beklemem.

Gel dese gider misin dediğimde aklına gelen ilk kişi kim?

Bu biraz özele çekiliyor. Biri geldi aklıma ama isim vermek istemiyorum. Gitmem.

Bu kişi kimse ve izliyorsa bence anlamıştır şu an zaten.

Evet belli ettim zaten ama gitmem.

Gizli bir göreve katılacak olsan nasıl bir şey olmasını isterdin?

Ajanlık yapmak isterdim, çok meraklıyım!

GÖRÜRSEM MAHVEDECEĞİM!

İzlemeyi kaldıramayacağın bir şey söyle.

Film falan mı?

Hayır genel olarak.

Hayvanlara karşı yapılan zulüm ve işkence! Asla dayanamıyorum ve kafayı yiyorum. Sen kendi ihtiyacını karşılayamayan, konuşamayan bir canlıya böyle bir şey yapamazsın. Görürsem mahvedeceğim! Gerçekten çok kötü bir durumdayız, hayvanların dili olmak gerekiyor şu zamanda.

DANLA BİLİC'İ HACKLEMEK İSTERDİM!

Birini hackleyecek olsan kimi hacklemek isterdin?

Danla Bilic'i hacklemek isterdim! Danla benim piyasada hoşuma giden en dobra insan. Çok linçleyen oldu onu ama hepsinin altından tek başına kalkabildi çünkü muhteşem bir güce sahip. İnsanları lafları ile yerin dibine sokuyor. İnsanlar ile olan diyalogları da aynı sosyal medyaya yansıttığı gibi olduğu için onu hacklemek isterdim ve onunla arkadaş olmayı da çok isterdim.

Hiç tanıştın mı?

Hayır ama çok isterdim, çok seviyorum Danla'yı!

Başka sevdiğin fenomen var mı?

Onun haricinde kimseye öyle bir olabilite biçmedim. Ama örnek vermek gerekirse buna da tekrar Demet Akalın derim! Ama hayranlık değil bu merak. Gerçekte de öyleler mi diye hayatlarını merak ediyorum. Gösterdiklerini mi yaşıyorlar yoksa yaşadıklarını mı gösteriyorlar diyorum. Böyle benzer bir şeyle çıkıyor buradan.

Şimdiki zamanda 500 yıl geriye gittin ama üzerinde ne kıyafet var ne de teknolojik bir donanım. Gelecekten geldiğini nasıl kanıtlarsın?

2020 yılında Kovid-19 çıkacak derdim! O zamana kadar bekleyin inanacaksınız derdim.

Ama muhtemelen sen bunu göremezdin.

Evet, ölmüş olurdum.

Çok teşekkür ederiz bugün bizimle olduğun için. Sal Gitsin senin için nasıl geçti? Özellikle ceza kısımları.

Hem heyecanlı hem bir o kadar da samimi. Ben çok eğlendim, sorular da çok hoşuma gitti çok güzel bir seri ve ilki ben oldum aşırı tatlıydı. Umarım hoş cevaplar verebilmişimdir izlediğimde göreceğim. Bakalım ne yaptın Nisa sen dediğim kısımlar olacak mı?

Son olarak haterlarına iletmek istediğin bir mesaj var mıdır?

Beni siz yüceltmediniz, siz de düşüremezsiniz. Benim nöh ailem yanımda olduğu sürece bana yaklaşamazsınız. Uğraşmayın çünkü boşuna vakit kaybediyorsunuz ben ilgilenmiyorum, sal gitsin!