Hercai 57. bölümde dengeler değişecek! Hercai’nin Azra’sı Sera Kutlubey kimdir?

Hercai 57. bölümde dengeler değişecek, yayınlanan fragman büyük heyecan yarattı. Pazar akşamları ATV’de yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizi güçlü oyuncu kadrosuna bir yenisini daha ekledi. Dilşah’ın büyüttüğü kız çocuğu Azra’nın gelişi ile olayların seyrinin nasıl gelişeceği merak konusu oldu. Peki Hercai’nin Azra’sı Sera Kutlubey kimdir? İzleyiciler güzel ve başarılı oyuncu Sera Kutlubey’in hayatına dair bilgileri de merakla araştırır oldu. İşte Hercai yeni bölümde yaşanacaklar…

Giriş Tarihi 31 Ocak 2021, 18:24 Güncelleme 31 Ocak 2021, 18:24
Hercai 57. bölümde dengeler değişecek! Hercai’nin Azra’sı Sera Kutlubey kimdir?

İÇİNDEKİLER

Hercai son bölümde Miran annesi Dilşah'a kızını getireceğine dair söz vermişti ve bunu yaptı. Arabayla eve dönerken Fisun'un kurduğu tuzağa düştü ve arabayla kaza geçirdiler. Hercai 57. bölüm fragmanı da yayınlandı ve heyecanın dozusunu daha da arttırdı. Hercai dizisine Azra karakteri ile katılan Sera Kutlubey oldukça dikkat çekti ve hakkındaki bilgiler nmerak edildi. İşte Gercai kadrosuna katılan Sera Kutlubey hakkında bilgiler…

HERCAİ 57. BÖLÜM FRAGMANI

HERCAİ YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

"Seni öldürmemem için tek bir sebep söyle..."

Miran geçirdiği kazanın ardından bir türlü kendine gelemez, müdahalelerin yetersiz kaldığı anda Reyyan devreye girer ve aşklarından aldığı kuvvetle bir mucizeye sebep olur. Olanların kazadan ibaret olmadığı aşikardır. Reyyan öğrendiklerinden sonra Füsun'un karşısına dikilir ve hesap sorar. Azize Füsun'la ilgili bir karar vermeye çalışırken Füsun da kızından bir iz bulmanın peşindedir. Miran ve Cihan geri dönüşü olmayan bir yola girerken her gün biraz daha kötüleyen Yaren ise sonunda dayanamaz ve Füsun'a bir itirafta bulunur. Azra'nın gelişiyle mutlu olan Dilşah bir yandan da Azize'nin onu elinden almasından korkmaktadır. Bu korku ona çok büyük bir hata yaptırır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azize'den geçmişin intikamını almaya kararlı olan Füsun, Harun'un vurulmasıyla bir kez daha bilenmiştir. Olan bitenden Azize'yi sorumlu tutar ve ona hayatının en büyük acısını yaşatmaya yemin eder. Bu sırada Cihan ise Yaren'i koruyabilmek için Azize'ye karşı bir oyun kurar. Dilşah'a ulaşabilmek için her yolu deneyen Miran, hepsi için çok önemli olacak bir karar alır. Sevdiği adamın annesine kavuşabilmesini her şeyden çok isteyen Reyyan da bu kararda Miran'a destek olur. Füsun'a engel olmak isteyen Azize, Hazar'ı ve Miran'ı koruyabilmek için hayatını ortaya koyarken Miran ise Dilşah'ın tek isteğini yerine getirmek üzere yola çıkar. Fakat onu bekleyen kötü bir sürpriz vardır.


SERA KUTLUBEY KİMDİR?

Sera Kutlubey, 19 Nisan 1994 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır ve Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk ve diksiyon dersleri almıştır.

Sera Kutlubey ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kehribar dizisi ile yaşamış ardından Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Cemre karakterine hayat veren Sera Kutlubey, 1.67 metre boyunda, 52 kilo ve Koç burcudur.

Sera Kutlubey'in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Zalim İstanbul (Cemre) (TV Dizisi)
2017 – İsimsizler (Seher) (TV Dizisi)
2016 – Babam ve Ailesi (Hasret) (TV Dizisi)
2016 – Kehribar (Genç Leyla) (TV Dizisi)