Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu! 27 Ocak Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu!

Merakla ve heyecanla beklenen Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu. TV8’de hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan ve severek izlenen yarışmada günün birincisi olan kız ve erkek yarışmacılar hangileri oldu? Jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Ivana Sert’in oturduğu Doya Doya Moda’da hafta ortasında puanlar nasıl şekillendi? 27 Ocak Çarşamba Doya Doya Moda puan durumunu haberimizin içeriğinden öğrenebilirsiniz.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2021, 19:11 Güncelleme 27 Ocak 2021, 19:16
Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu! 27 Ocak Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu!

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda hafta ortasında eleştiriler yapıldı ve puanlar verildi. Hem erkek hem de kız yarışmacılar günün konseptine göre giyinerek modaya bakış açısını yansıttı. Hem gergin hem rekabetin üst düzeyde olduğu hem de eğlenceli anların yaşandığı Doya Doya Moda yarışmasında bugünün birincisi kim oldu? İşte merakla araştırılan 27 Ocak Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu

27 OCAK ÇARŞAMBA DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Özde:16
Ceren:14
Birben:15
Bahar:12
Rabia:16
Ayşegül:7
Tuğçe:6

Batıcan:10
Mehmet:12
Adnan:18
Emre:17
Ufuk:8
Erhan:20

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim Doya Doya Moda Rabia oldu ve altın kolyeyi boynuna taktı. Erkeklerde ise Emre oldu ve şık saati koluna taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta erkeklerden elenen olmadı. Kızlardan ise Aysu yarışmaya veda eden isim oldu.

DOYA DOYA MODA CEREN KİMDİR?

İzmir'den yarışmaya katılan Ceren Keskin 22 yaşındadır. Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Ceren Keskin oldu. Yarışmaya İzmir'den dahil olan Ceren Keskin, 1998 doğumlu. Sivil havacılık kabin hizmetleri mezun olan genç yarışmacı, 1 sene havalimanında çalıştıktan sonra ayrıldığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde yarışmaya aday olarak gelen Ceren Keskin, Doya Doya Moda'ya başvurma nedenini şu sözlerle açıkladı: "Bakıyorum böyle, buranın hakkını tek veren isim Özde. Ben de buraya Özde'ye rakip olmaya geldim." İddialı çıkışıyla jüri üyelerinin dikkatini çeken Ceren Keskin, Doya Doya Moda'ya katılmak için 8 kilo aldığını söyledi.

EMRE ATEŞ KİMDİR?

Emre Ateş 26 yaşındadır. Tiyatro oyunculuğuyla uğraşan Emre Ateş İstanbul'da doğmuştur. Pandemi sebebiyle tiyatro oyunculuğunu bırakıp butik işletmektedir. Heykelcilik ve ressamlık ile ilgilenmektedir.