Son dakika: Yeşilçam'ın 'Sezercik'i Sezer İnanoğlu çok üzgün: Diri diri mezara girdim

Son dakika haberi... Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu'nun başı eski eşi Mehtap Meral Baykasoğlu ile dertte. Sezer İnanoğlu, eski eşinin 12 yaşındaki kızı Arzum'a fiziksel ve psikolojik şiddet yaptığını öne sürdü. Ayrıca kızın taciz edildiğini de iddia ederek velayet davası açtı.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2021, 07:01 Güncelleme 26 Ocak 2021, 09:04
Son dakika: Yeşilçam’ın ’Sezercik’i Sezer İnanoğlu çok üzgün: Diri diri mezara girdim

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu'nun başı eski eşi Mehtap Meral Baykasoğlu ile dertte.

Sezer İnanoğlu, eski eşinin 12 yaşındaki kızı Arzum'a fiziksel ve psikolojik şiddet yaptığını öne sürdü.

Ayrıca kızın taciz edildiğini de iddia ederek velayet davası açtı.

Sezer İnanoğlu, 2013'te boşandığı eski eşi Mehtap Meral Baykasoğlu'nun, 12 yaşındaki görme engelli kızları Arzum Ayşe İnanoğlu'na kötü davrandığı iddiası ile velayeti almak için bir kez daha mahkemeye koştu.

İnanoğlu, Baykasoğlu'nun kızına şiddet uyguladığını ve kızının bu konuyla ilgili Beykoz Çocuk Büro Amirliği'nde verdiği ifadesinde annesinin kendisine, "Git artık babanla yaşa seni istemiyorum" dediğini aktardı.

'KIZIM ŞİDDET GÖRÜYOR'
Arzum'un bir gözü kısmen görse de diğer gözünün sadece ışık alabildiğine dikkat çeken İnanoğlu, annesinin kızına yeterli ilgiyi göstermediğini, aksine kızının fiziki ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia etti.

"KIZIMI TACİZ ETTİLER"
İnanoğlu, kızının babaannesi Aysel İnanoğlu'na anlattıkları şeyler karşısında da tüylerinin diken diken olduğunu belirterek şöyle devam etti:

Kızımın anlattığına göre; annesinin evine getirdiği bazı erkek arkadaşları, ona elle tacizde bulunmuş. Bunlar beni diri diri mezara soktu.

Ben kızım için yaşıyorum. Onu cehennemden kurtarmak için mücadeleye devam edeceğim. Bu bir babanın çığlığıdır.