Survivor eleme adayı kim oldu? 23 Ocak Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Tansiyon yükseldi...

Survivor eleme adayı kim oldu? Sorusunun merakla ve heyecanla araştırılan yanıtı belli oldu. Dün akşam izlemeyi kaçıranlar arama motorları üzerinden sıkça bu sorunun cevabını araştırır oldu. TV8’in fenomen yarışması izleyicileri ekrana kitleyen mücadeleler ile dikkat çekiyor. Parkurun zorluğu, ödülleri kazanma hırsı hem fiziksel hem de psikolojik olarak yarışmacıları zorluyor. Peki 23 Ocak Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte yaşananlar…

Giriş Tarihi 24 Ocak 2021, 09:54 Güncelleme 24 Ocak 2021, 09:54
Survivor eleme adayı kim oldu? 23 Ocak Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Tansiyon yükseldi...

İÇİNDEKİLER

Survivor eleme adayı kim oldu? 23 Ocak Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Sorularının yanıtları dün akşamdan bu yana sıkça sorgulanıyor. Survivor'da dün akşam yine rekabet dolu, heyecanlı anlar vardı ve tansiyon da yükseldi. Çağrı ile Dora ve Poyraz arasında gergin anlar yaşandı, sunucu Murat ve Esat Yonguç devreye girdi. Peki Survivor son bölümdeki dokunulmazlık mücadelesinin galibi hangi takım oldu?

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU

Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde eleme için kritik olan dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımı konsey oylaması yaptı. Gerginliğin eksik olmadığı gecede yapılan oylamayla potaya 6 oyla Aleyna girdi. Aleyna arkadaşlarının dolduruşa geldiğini ima etti.

Pazar günü ve Salı akşamı da iki adayın seçilmesi sonrası adaya bir isim veda edecek.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Üçüncü haftanın 1. dokunulmazlık oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Güç ve dengenin önemli olduğu oyunda atışlarda yarışmacılar sağ ve soldaki çubuklara ikişer halka geçirmek için zamanla yarıştı. Oyunun finaline doğru Ayşe Gönüllüler takımına, sonrasında Batuhan Ünlüler takımına birer sayı kazandırdı. Böylece skor 9-9 oldu.

Bayrak yarışına giden dokunulmazlık oyununda, İsmail ile Merve, Reşat ile Ayşe karşılaşması oyunun kaderini belirledi.

Büyük mücadele sonunda İsmail son atışı ile Ünlüler takımı dokunulmazlığı kazandı.

SURVİVOR'DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftalık erzak olan market oyunu için deniz üzerine kurulu parkurda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi.

Adanın zorlu yaşam şartlarında yiyecek ödülünün büyük önem taşıdığı oyunda ilk önce gönüllüler öne geçti. Sonrasında Ünlüler onları yakalayıp farkı açtı.
Nefes kesen market oyununda 6-6 skorda kazanan takım, ünlüler oldu. Böylece ünlüler takımı patates ve sıvı yağ ödülünün sahibi oldu.