Özlem Tunca kimdir, kaç yaşında? Özlem Tunca’nın eşi Yasin Esirgenç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gündemde özellikle gündüz kuşağını yakından takip eden izleyiciler Özlem Tunca kimdir, kaç yaşında? Sorularına yanıt arıyor. Kanal 7’de hafta içi Mutfağım Şahane hafta sonu ise Dünyayı Geziyorum programı ile ekran karşısına çıkan Özlem Tunca hem eşi hem de oğlu Yakupcan ile birlikte sunuyor. Başarılı sunucunun hayatına dair bilgiler de çok sık gündem konusu oluyor ve araştırılıyor. Özlem Tunca’nın eşi Yasin Esirgenç kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 24 Ocak 2021, 16:51 Güncelleme 24 Ocak 2021, 16:56
Özlem Tunca kimdir, kaç yaşında? Özlem Tunca’nın eşi Yasin Esirgenç kimdir, kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Özlem Tunca kimdir, kaç yaşında? Özlem Tunca'nın eşi Yasin Esirgenç kimdir, kaç yaşında, nereli? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden sıkça sorgulananalar arasında yer alıyor. Kanal 7'de sunduğu programlarla izleyici karşısına çıkan ve keyifli anlar yaşatan başarılı sunucunun hayatı, daha önce sunduğu programlar merak konusu oldu. İşte Özlem Tunca ile ilgili tüm bilgiler…

ÖZLEM TUNCA KİMDİR?

Özlem Tunca 23 Ocak 1985 tarihinde İzmir'de doğdu. İlkokula Ankara'da Çankaya İlköğretim okulu'nda başladı. Ortaokulu Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi'nde bitirdi. Ardından, babası Tümgeneral Melih Tunca'nın görevi nedeniyle yurt dışına, Belçika'ya taşındılar. Liseye Shape International American High School (SAHS)'da başladı. 2 yıl burda kaldıktan sonra, eğitimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamladı ve bu okuldan mezun oldu.

Başarılı bir öğrenci olan Özlem Tunca, üniversite hayatına Kıbrıs'ta devam etti. Girne American Üniversitesi Basın-Yayın & RTS bölümünden dereceyle mezun olan Tunca, Kıbrıs'ta ve Türkiye'de birçok televizyon kanalında sunuculuk yaptı. Şuanda Yasin Esirgenç ile beraber, kendinelerine ait yapım şirkentinde (Mert Film) yapımcılık yaptığı gibi sunuculuk görevini de devam ettiriyor.

Sunuculuğunu üstlenmiş olduğu ''Türkiye Özlemi'' isimli kültür-sanat ve gezi programı birçok makamdan takdire layık görüldüğü gibi, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da takdire layık görülmüştür.

Programları:

Dünyayı Geziyorum - Kanal 7
Dünyayı Geziyorum - Kanaltürk
Türkiye Özlemi III - Cine5
İstanbul Özlemi - Cine5
Türkiye Özlemi II - Cine5
Özlem'in Mutfağı - Kanal 3
Mehmetçik - TRT 1

Türkiye Özlemi - Fenerbahçe TV
Mehmetçik - Show Tv
Mehmetçik - Kanal 1
Özlem Tunca İle Sıra dışı İşler - Kanal A
Sıra Dışı İşler - Kanal A
Profesyonel Yaşam - Kanal A
Mutfak Keyfi - Kanal A
Akşam Saati - Genç TV / Kıbrıs
Avandgarde(Magazin) - Genç TV /Kıbrıs


Diziler:
Cennet Mahallesi- Konuk Oyuncu- Show TV
Gönül Salıncağı- TRT1/ Dr. Elif
Tatlı Bela Fadime- Star TV/Helime

YASİN ESİRGENÇ KİMDİR?

Yasin Esirgenç Hacettepe Üniversitesi Radyo Tv Sinema Bölümü mezunudur. Kariyerine sunucu ve yönetmen olarak devam etmektedir. Uzun süre Dünyayı Geziyorum programı ile çalışmalarını sürdürmüş, günümüzde ise Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Dünyanın Tadı isimli programı sunmaktadır. Dünyanın lezzetlerini Türk ekran severler ile buluşturmaktadır.

2013 yılında Dominik'te plajda unutulmaz bir düğünün ardından Özlem Tunca ile evlenmiştir.

Bu evliliğinden 2014 doğumlu Yakupcan Melih Tunca isminde bir oğlu vardır. Eşi Özlem Tunca Program döneminde evladını dünyaya getirmiş, oğlu henüz 40 günlük iken birlikte dünyayı gezmeye devam etmiş ve programı sunmuştur.