Hastalığı nedeniyle 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştı! Neslihan Atagül'ün son hali hayranlarını üzdü

Sağlık sorunları sebebiyle ‘Sefirin Kızı’ dizisinden ayrılan Neslihan Atagül’ün yeni görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Bağırsak rahatsızlığı sebebiyle hızla kilo veren oyuncunun değişimi yüzüne de yansıdı. Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da magazin gündeminin yakından takip ettiği çiftler arasında olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti hastalıklarıyla gündeme geldi. Diziden ayrılan Neslihan Atagül'den bir kare, sosyal medyada yayıldı. Atagül'ün çokça çöktüğünü söyleyen hayranları son halini görünce de bir hayli üzüldü.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2021, 17:02 Güncelleme 23 Ocak 2021, 17:02
Hastalığı nedeniyle ’Sefirin Kızı’ dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştı! Neslihan Atagül’ün son hali hayranlarını üzdü

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, 'Geçirgen Bağırsak Sendromu' hastalığı nedeniyle rol aldığı 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrılmıştı. Neslihan Atagül'ün yerine ise, Tuba Büyüküstün dahil olmuştu.

Sağlık durumu merak edilen Neslihan Atagül'ün hastalığıyla ilgili bu kararından sonra yeni bir haber var. Diziden ayrılan Neslihan Atagül'den bir kare, sosyal medyada yayıldı. Hayranları, Neslihan Atagül'ün son halini görünce bir hayli üzüldü.

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Sefirin Kızı dizisiyle kendine hayran bırakan Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılma kararı aldığını açıklamıştı. Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı.

Diziye geri dönmesi beklenen Neslihan Atagül, hastalığının çalışmasına müsaade etmediğini açıklayarak, izleyicilere ve dizi ekibine veda etmişti. 28 yaşındaki Neslihan Atagül hastalığıyla ilgili, "Vücudum tolerans göstermedi, biraz dinlenmeye ihtiyacım var" ifadelerini kullanmıştı.

YENİ FOTOĞRAFI HAYRANLARINI ÜZDÜ

Uzmanların hastalığı için ciddi uyarılarda bulunduğu ve ölüm riskinin olduğunu söyledikleri Neslihan Atagül'den yeni kare geldi. Sağlık durumu merak edilen Neslihan Atagül'ün son hali hayranlarını üzdü.

GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU NEDİR?

Bağırsak hücreleri arasındaki sıkı bağlar filtre görevi görür. Bu şekilde oluşturulmuş filtreye benzer yapı, bağırsaklardan kana sadece besin öğeleri, su, vitamin-mineraller gibi yararlı bileşenlerin geçmesine izin verir. Bu sıkı bağların bozulması sonucunda Geçirgen Bağırsak Sendromu meydana gelmektedir.

Normalden daha geçirgen hale gelen bağırsaklar sebebiyle kana, yararlı bileşikler ile birlikte tam olarak sindirilmemiş besin öğeleri, zararlı organizmalar veya toksinler de karışabilmektedir. Bunun sonucunda da çeşitli metabolik bozukluklar meydana gelmeye başlar.