Nergis'i kaçırdılar! Akıncı 5. bölüm fragmanı yayında: Aksiyon yine tavan...

atv'nin sevilen dizisi akıncının merakla beklenen fragmanı geldi. Akıncı dizisi aksiyon sahneleri ve sıra dışı senaryosuyla izleyiciyi ekrana kilitlerken 5. bölümün de fragmanı izleyicilerle buluştu. Akıncı dizisinin yeni bölüm fragmanına "Nergis'i kaçırdılar" sözleri damga vurdu.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2021, 01:00 Güncelleme 23 Ocak 2021, 02:16
Nergis’i kaçırdılar! Akıncı 5. bölüm fragmanı yayında: Aksiyon yine tavan...

İÇİNDEKİLER

atv'nin sebilen dizisi akıncının merakla beklenen fragmanı geldi. Akıncı dizisi aksiyon sahneleri ve sıra dışı senaryosuyla izleyiciyi ekrana kilitlerken 5. bölümün de fragmanı izleyicilerle buluştu.

Akıncı dizisinin yeni bölüm fragmanına "Nergis'i kaçırdılar" sözleri damga vurdu.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Cevdet, polis sorgusundan kurtulmanın yollarını araraken Nergis de babasının 'gerçekte' kim olduğunu öğrenmek için Kemal'den yardım ister. Lukas görevden alındığını öğrendiğinde ülkeden ayrılmadan önce Akıncı'ya karşı savaş açmak için güç toplar. Lukas'ı takipte olan Akıncı için bu savaş beklediği fırsattır ama Lukas beklenmedik bir hamle yapar.

Gizli Yapı, yetki alanının dışına çıkan Lukas için ölüm emri verir ve bu görev Cevdet Emiroğlu'na verilir.

Bunu öğrenen Lukas, Cevdet'i Nergis üzerinden vurmayı planlar. Üstelik bu kez Akıncı, Nergis'in yardımına koşamayacak kadar uzaktadır. Nergis'i kurtarmak için sürpriz bir isim ortaya çıkar.