Bir Zamanlar Çukurova'da izleyiciyi darmadağın eden ayrılık! Çukurova'nın Yılmaz'ı Uğur Güneş bu mesajla veda etti

Bir Zamanlar Çukurova izleyicisi 24 Aralık akşamı yayınlanan son bölümde yürekleri burkan bir vedaya tanıklık etti... 2018'den bu yana atv ekranlarında serüvenine devam eden, perşembe akşamlarının tartışmasız lideri Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş diziden ayrıldı. Uğur Güneş'in canlandırdığı Yılmaz'ın vedasında gözyaşları sel olurken yakışıklı oyuncu sosyal medya hesaplarından bir veda mesajı yayınlamayı da ihmal etmedi. Yanan araçtan Demir’in Yılmaz’ı kurtarması ise büyük takdir toplarken Züleyha’nın ne yapacağı merak konusu oldu. İşte Uğur Güneş’in Bir Zamanlar Çukurova dizisine vedası ve Bir Zamanlar Çukurova son bölümde yaşananlar.

Giriş Tarihi 25 Aralık 2020, 11:36 Güncelleme 25 Aralık 2020, 11:50
Bir Zamanlar Çukurova’da izleyiciyi darmadağın eden ayrılık! Çukurova’nın Yılmaz’ı Uğur Güneş bu mesajla veda etti

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova'da izleyiciyi darmadağın eden ayrılık! Çukurova'nın Yılmaz'ı Uğur Güneş bu mesajla veda etti... Türkiye bu vedayı konuşuyor. ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 78. son bölümü izleyiciyi şoke eden bir vedaya sahne oldu. son bölümde trafik kazası yapan Yılmaz Akkaya'nın ölümü damga vurdu. Yanan araçtan Demir'in kurtardığı Yılmaz kaldırıldığı hastanede öldü. Yılmaz'ın ölümü Çukurova'yı yasa boğdu. Yılmaz rolünü canlandıran ünlü oyuncu Uğur Güneş de son bölümde diziye veda etti.

Bir Zamanlar Çukurova'da 3 sezondur başrol oyuncularından biri olan Uğur Güneş, son bölüm ile diziye veda etti. Uğur Güneş sosyal medya hesabından Çukurova ailesine veda mesajı yayınladı. Dizinin son bölümü herkesi gözyaşlarına boğarken ünlü oyuncunun paylaşımı da binlerce beğeni ve yorum aldı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'YA YILMAZ VEDASI…

"Bir serüvenin daha sonuna geldim…" başlığı ile sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda etti…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 78. son bölümü 24 Aralık Perşembe akşamı ATV'de ekrana geldi. Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık gibi oyuncuların yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova'da aracıyla uçurumdan yuvarlanan Yılmaz'ı yanan araçtan Demir kurtararak hastaneye yetiştirdi.

Uzun bir ameliyatın ardından kendine gelen Yılmaz, kendisini kurtaran Demir'le helalleşti. Ancak durumu kritik olan Yılmaz, Züleyha'yla konuştuğu sırada aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Yılmaz'ın ölümü Çukurova'yı yasa boğdu.

"BİR SERÜVENİN DAHA SONUNA GELDİM"

Dizide 3 sezondur Yılmaz Akkaya rolünü canlandıran ünlü oyuncu Uğur Güneş ise son bölümle veda etti. Sosyal medya hesabından diziye veda mesajı paylaşan Uğur Güneş "Evet...Bir serüvenin daha sonuna geldim. Öncelikle yapımcılarıma, yönetmenlerime, oyuncu arkadaşlarıma, cefakar set ekibine, bütün benliğimle sevdiğim adana halkına ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen seyircimize sonsuz teşekkürler. Başka serüvenlerde görüşmek üzere.Yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

Uğur Güneş, 10 Kasım 1987'de doğdu. Ankara'da büyüyen ve üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi'nde tamamlayan oyuncu en son Urfalıyam Ezelden isimli dizide Çetin karakterini canlandırmıştır. Ayrıca sinema filmlerinde de rol alan Uğur Güneş Şeytan-ı Racim isimli filmde Emrah karakterini canlandırmıştır.

Güneş TRT 1'de yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırdı. ATV'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Akkaya karakterine hayat verdi.