Kuruluş Osman 39. bölümde acı haber geliyor! Kuruluş Osman yeni bölümde beylik savaşını kim kazanacak?

Kuruluş Osman 39. bölümde acı haber geliyor, heyecan dolu bir bölüm ile bu akşam ATV ekranlarında olacak. ATV’nin Çarşamba akşamları yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dizisinde yine heyecan dolu sahneler izleyicileri ekrana kilitleyecek. Ertuğrul Bey’in ölümü tüm obayı yıkıyor ve bir efsanenin sonu geliyor, yeni bir dönem başlıyor. Peki beylik savaşını kim kazanacak? Kuruluş Osman 39.bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecanı daha da arttırdı, peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm gelişmeler…

Giriş Tarihi 23 Aralık 2020, 14:38 Güncelleme 23 Aralık 2020, 14:38
Kuruluş Osman 39. bölümde acı haber geliyor! Kuruluş Osman yeni bölümde beylik savaşını kim kazanacak?

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 39. bölüm için heyecan dolu geri sayım başladı. Her bir sahnesi ayrı bir heyecanlı olan fenomen dizide neler yaşanacak? Kuruluş Osman'ın yayınlanan 39. bölüm fragmanı daha da meraklandırdı. Ertuğrul Bey'in ölümü tüm dengeleri değiştirecek ve beylik savaşı başlayacak. Peki Savcı bey hamlesinde başarılı olabilecek mi? Osman Bey, Nikola'ya karşı kurduğu oyundan galip gelebilecek mi? İşte Kuruluş Osman 39. bölüm fragmanı

KURULUŞ OSMAN 39. BÖLÜM FRAGMANI

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

"Beyimiz öldü! Ertuğrul Beyimiz öldü!"


Hasta yatağından kalkarak herkesi şaşırtan Ertuğrul Bey, topladığı toyla Osman Bey ve Savcı Bey arasındaki çatışmaya son verirken; kendisinden sonra kimin bey olacağına karar vermek üzere Aksakallılar'la bir araya gelir.

Targun Hatun, Nikola'nın Kayı beylerini zehirlemesi için yaptığı planı Osman Bey'e anlatırken; Osman Bey, Nikola'ya karşı zekice bir oyun kurar. Vasiyetini hazırlayan Ertuğrul Bey'in ölümü Kayı Obası'nda büyük bir acıya sebep olur.

Kayı Obası beyini gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlarken; yeni beyin kim olacağı sorusu herkesin aklındadır. Kayı Obası'nın yeni beyi kim olacak? Ertuğrul Bey'in ölümü uçtaki dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Nikola'ya karşı kurduğu oyunda başarılı olabilecek mi? Savcı Bey, beylik için nasıl bir hamle yapacak? Dündar Bey, beylik için adının geçmeyişi üzerine Hazal Hatun'la birlikte nası bir plan kuracak?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey'in yokluğunda Dündar Bey ve Savcı Bey'in girişimleri ile Kayı Obası'nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasına karar verilir. Kulucahisar Kalesi'ni kaybetmenin acısıyla Geyhatu'ya giderek kendisine tuzak kuranın Yavlak Arslan olduğunu açıklayan Nikola, Targun Hatun'u ise Kayı beylerinin yemeğini zehirlemesi için görevlendirir. Osman Bey, Moğol tehdidine karşı Geyhatu'yla yüzleşmek zorunda kalırken, Ertuğrul Bey'den gelen haber obada bomba etkisi yaratır. Kayı Obası'nın yeni beyi kim olacak? Ertuğrul Bey'den gelen haber ne? Savcı ve Dündar Beyler, Toy'dan istediğini alabilecek mi? Osman Bey, Bizans-Moğol kıskacından kurtulmak üzere kiminle ittifaka gidecek? Targun Hatun, Nikola'dan aldığı zehirle ne yapacak? Flatyos, Osman Bey'i ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracak? Bala Hatun ve Targun Hatun arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak?