Uğur Güneş diziden ayrıldı mı? Yılmaz öldü mü? Bir Zamanlar Çukurova 77. yeni bölüm fragmanı izle

Uğur Güneş diziden ayrıldı mı? Yılmaz öldü mü? Bir Zamanlar Çukurova 77. yeni bölüm Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Bir Zamanlar Çukurova 77. yeni bölüm fragmanını izleyenler şimdiden heyecan dolu geri sayıma başladı. Konağı terk eden ve Yılmaz ile çocuklarını alarak kaçan Züleyha mutlu olabilecek mi? Yoksa Yılmaz ve Züleyha aşkı ebediyen sona mı erecek? Yılmaz öldü mü? Uğur Güneş diziden ayrıldı mı? Sorularının yanıtı arama motorları üzerinden sıkça araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova'da yaşanacaklar…

Giriş Tarihi 17 Aralık 2020, 08:13 Güncelleme 17 Aralık 2020, 08:13
Uğur Güneş diziden ayrıldı mı? Yılmaz öldü mü? Bir Zamanlar Çukurova 77. yeni bölüm fragmanı izle

İÇİNDEKİLER

Yılmaz öldü mü? Uğur Güneş diziden ayrıldı mı? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden binlerce kişi tarafından sıklıkla araştırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve herkesi şoke etti. Züleyha ve Yılmaz artık yeni hayatlarına adım attılar mutlu olacaklar derken her şeyi alaşağı edecek bir gelişme yaşandı. Bir Zamanlar Çukurova 77. yeni bölümde Züleyha ve Yılmaz'ın içinde olduğu araç uçurumdan yuvarlanırken izleyiler başrol oyuncusu Yılmaz'ın diziye veda edip etmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki Uğur Güneş izlenme rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrıldı mı?

İR ZAMANLAR ÇUKUROVA 77. BÖLÜM FRAGMANI

UĞUR GÜNEŞ DİZİYE VEDA MI EDİYOR?

Çukurova'da Müjgan'ın ve bebeğinin akıbeti yeni bölümde belli olacak. Bu sırada kulislerde dolaşan iddiaya göre Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda ediyor. Henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi ancak sosyal medyada görüldüğü üzere Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde, izleyicinin gözü Müjgan ve Yılmaz'da olacak gibi görünüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 75.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

YENİ ZÜLEYHA HERKESİ ŞAŞIRTACAK

Müjgan'ın Yılmaz ve Fikret'i karşı karşıya getiren hamilelik yalanını itiraf etmesi, herkesi şaşkına çevirir! Yılmaz, artık Müjgan'ın tüm yönetimini Behice'nin gerçekleştirdiğinden emin hali gelir! Bu son olay ile Fekeli'nin de Müjgan'a olan tavrı değişecektir.

Yılmaz, kendini Züleyha'ya karşı aklanmış saysa bile, artık karşısında yepyeni bir Züleyha vardır! Züleyha, Demir'in karşısına dikilecek kadar cesur, Müjgan'ı koruyacak kadar vicdanlı bir kadındır artık!

DEMİR HÜNKAR'IN KATİLİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Yılmaz ve Züleyha arasında olan biten her şey Demir'i hala çok yaralasa da, Sevda ona tutunacak bir dal haline gelecektir. Yılmaz ile arasındaki rekabetten de Züleyha'dan da vazgeçmeyen Demir için, şimdi artık en öncelikli konu Hünkar'ın katilinin bulunması haline gelmiştir. Soruşturmalarına devam eden Demir, Hünkar'ı en son gören kişiyi bulur ve onunla konuşur.

MÜJGAN'IN HESAPSIZ YALANI BEHİCE'NİN DE HAYATINI DEĞİŞTİRİR

Bir yandan Fikret'ten şüphelendiği için kendini kötü hisseden, bir yandan Züleyha'ya karşı sözünü tuttuğu için sevinen Yılmaz, diğer bir yandan Müjgan'ın yalanını cezasız bırakmayacaktır! Behice ne kadar haberim yoktu dese de ceza ikisine birden kesilecektir.

FEKELİ HEM DEDİKODULARIN HEM YILMAZ'IN ÖFKESİNİN KARŞISINDA

İki evladı arasında zor anlar yaşayan Fekeli, Müjgan'ın itirafı ile kendini bambaşka bir krizin ortasında bulur. Kendisinden duyulan şüpheye çok bozulan Fikret'in gönlünü yapması gerekecektir. Üsteli, Yılmaz'ın gözünün dönmesine neden olan dedikoduyu da bitirmek yine Fekeli'ye kalır! Yılmaz'ın cezalandırdığı Müjgan ve Behice'nin bu cezayı sonuna kadar hak ettiklerini düşünse de vicdanı yine de onlara yardım etmekten yanadır.

MÜJGAN OĞLUNUN HAYATINI TEHLİKEYE ATIYOR

Ne kadar ağlasa da affedilmeyen Müjgan, son çare olarak Züleyha'nın karşısına çıkıp ondan yardım isteyecektir. Züleyha ne kadar vicdanlı davransa da Müjgan'ın kontrolsüz davranışları iki kadını zor bir duruma düşürecek ve Kerem Ali'nin hayatını tehlikeye atacaktır.

GAFFUR'UN PLANI ORTAYA ÇIKACAK MI?

Başını derde düşürmekten de düştüğü dertten kurtulmak için yeni dertlere bulaşmaktan da kurtulamayan Gaffur, şimdi de bir an önce gidebilmek için Almanya'dan mektup beklemektedir.

Kafası iyice karıştığı için de Saniye'nin gazabından kurtulması mümkün olmaz. Sevda'nın Hünkar'ın yerine geçiyor olmasına gün geçtikçe sinirlenen Saniye, tüm sinirini çiftlikteki aksayan işlerden çıkarmaya başlar.

YILMAZ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Bir Zamanlar Çukurova izleyici şoke edecek bir ayrılığa daha hazırlanıyor olabilir. Atv'nin reyting rekorları kıran "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde 'Yılmaz' karakterini canlandıran Uğur Güneş, fenomen yapımda son çekimlerini de tamamlayıp Adana'dan ayrıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncunun yeni dizisi ise merak konusu oldu. İddialara göre Güneş, "Kanunsuz Topraklar" dizisi için görüşüyor.

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

Güneş, 10 Kasım 1987 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İsimsizler dizisinde "Kaymakam Fatih" karakterini canlandıran Uğur Güneş, 1987 Ankara'da büyüdü ve üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi'nde tamamladı. Oyuncu Urfalıyam Ezelden isimli dizide Çetin karakterini canlandırmıştır. Ayrıca sinema filmlerinde de rol alan Güneş, Şeytan-ı Racim isimli filmde Emrah karakterine can verdi. Güneş TRT 1'de yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırdı. Atv'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Akkaya karakterini canlandırmaktadır.