‘Kuruluş Osman’da heyecanlandıran sahne! Osman Bey Flatyos’un tuzağından Yavlak Arslan sayesinde kurtuldu...

Kuruluş Osman'da heyecanlandıran sahne. Osman Bey ve Yavlak Arslan'dan sürpriz ittifak. ‘Kuruluş Osman’ın heyecanla izlenen 38’inci bölümünde, Osman Bey, Flatyos’un tuzağından Yavlak Arslan’ın oynadığı oyun sayesinde kurtuldu. İşte sürpriz sahnenin detayları...

Giriş Tarihi 16 Aralık 2020, 22:35 Güncelleme 16 Aralık 2020, 22:51
‘Kuruluş Osman’da heyecanlandıran sahne! Osman Bey Flatyos’un tuzağından Yavlak Arslan sayesinde kurtuldu...

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 38. son bölümüyle seyirciyi yine ekrana kilitledi. Osman Bey ve Yavlak Arslan'ın sürpriz ittifakı geceye damga vurdu.

Alpleriyle birlikte oyun kurarak Flatyso ve adamlarını gafil avlayan Yavlak Arslan, Osman Bey'i bayıltarak saf dışı bıraktı ve Flatyos ve adamlarını serbest bıraktı.

"KAFİR KAÇIP GİTTİ! KAFİRLE İŞ TUTANLAR KALDI GERİYE ÖYLE Mİ!"
Kendine gelen Osman Bey'in "Kafir kaçıp gitti! Kafirle iş tutanlar kaldı geriye öyle mi! İkimizden biri ölecek Yavlak Arslan! İhanet sona ermeli. Kafirle iş tutanlarla küfre savaş açanlar sulh içinde olamaz" sözüne, Yavlak Arslan "Savaştan başka bir şey bilmeyenler daha büyük bir dava için bir araya gelemez. Rumlar'la iş tutar görünüp zalimin büyüğünü öldüreceğim" diye cevap vererek Geyhatu'yu ortada kaldırmak için planı anlattı.

Yavlak Arslan, Osman Bey'i "Benim de bir hesabım vardı Osman fakat tutmadı. Türk'ün hasretle beklediği o devleti ben kurmak istedim ve bu devletin önündeki en büyük engel olarak seni belledim. Belki de Türk'ün hasretle beklediği devleti sen kuracaksın. Ve bu devletin önündeki en büyük engel benim!" itirafıyla ikna etti. Osman Bey, Yavlak Arslan'ın sözlerini "Sen bize arkanı dönüp gitmedin. Bize de gitmek yakışmaz. Kaderde seninle omuz omuza vuruşmak da varmış. Gidelim ve o Geyhatu denen zalimin kellesini keselim" diyerek cevapladı.

Yavlak Arslan ve Osman Bey, Geyhatu'yu saf dışı bırakabilecek mi? Nikola'nın Geyhatu'ya yaptığı ziyaretin sonuçları ne olacak? Bala Hatun, Targun Hatun'la ilgili gerçeği öğrenebilecek mi? Osman Bey, Targun Hatun'un babasını kurtarabilecek mi? Savcı Bey, beylik yarışında Osman Bey'i önüne geçmek için ne yapacak? Dündar Bey'in beyliği almak için planı ne?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 38'inci bölümü de seyirciden büyük ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN