Exxen nedir? Exxen ne zaman çıkacak? Exxen’de hangi içerikler var?

Exxen ne zaman çıkacak? Exxen nedir? Yeni yayın platformu Exxen son günlerde merak edilen konuların başında geliyor. Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen TV’de birbirinden farklı tarzda içerikler izleyicilere sunulacak. Birçok Youtuber bu platformda yayın yapacak. Peki, Exxen ne zaman çıkacak? Exxen nedir?

Giriş Tarihi 16 Aralık 2020, 11:13 Güncelleme 16 Aralık 2020, 11:13
Exxen nedir? Exxen ne zaman çıkacak? Exxen’de hangi içerikler var?

İÇİNDEKİLER

Yeni yayın platformu Exxen ne zaman çıkacak? Exxen nedir? Netflix ve Blu TV gibi platformların bir benzerlerine yenisi ekleniyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda birbirinden ünlü Youtuber'ların yanı sıra ilginç programlar da yerini alacak. Peki, Exxen ne zaman çıkacak?

EXXEN NE ZAMAN ÇIKACAK?

Exxen, Acun Ilıcalı tarafından kurulan, yayın hayatına Ocak 2021 itibarı ile başlayacak.

EXXEN NEDİR?

Acun Ilıcalı konuya ilişkin yaptığı açıklamalarında platform kapsamında dizi, reality show, yarışma, belgesel, çocuk projeleri gibi içeriklerin yer alacağını aktardı. Platformda Aleyna Tilki ile Cemal Can Canseven'in başrollerinde yer alacağı bir müzikal projeye de imza atılacak.

Ali Atay tarafından tasarlanan ve Onur Ünlü tarafından yönetilecek olan Şeref Bey isimli dizinin de Exxen'de yer alacağı, dizide Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban'ın yer alacağı bildirildi.

Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı 8 bölümlük Vahşi Şeyler isimli dizi de platform kapsamında bulunacak. Mustafa Uslu tarafından ortaya konacak olan Hükümsüz isimli dizinin başrolünde Özgü Namal yer alacak.

Dünyanın yakından takip ettiği Next Top Model yarışması Burcu Esmersoy tarafından sunulacak. İbrahim Büyükak ile Beyazıt Öztürk ise birlikte bir Talkshow programı yapacaklar.

Diğer yandan Sagopa Kajmer ile Ceza'nın birlikte jüri üyeliği yapacakları bir rap yarışması yapılacağı da aktarılanlar arasında yer alıyor. Öğrenci Evi ismindeki yapım ile gençlere özel olarak ortaya konacak ve bir villada yaşayacak olan 3 öğrencinin hayatının anlatılacağı aktarılıyor.

Aynı zamanda üniversite senelerinde dadılık yapan Zeynep'in hikayesinin anlatıldığı Dadı dizi de yayınlanacaklar arasında bulunuyor.

Son olarak Semiraminta, Miço, Orkun Işıtmak, Reynmen ve Buğra Kazancı gibi sosyal medyanın önemli isimlerinin de Exxen'de özel şovlara imza atacakları bildiriliyor.