Masterchef ikinci eleme adayı belli oldu! 12 Aralık Masterchef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Masterchef ikinci eleme adayı belli oldu! TV8’in fenomen yarışmasının son bölümünü kaçıranlar dün akşamdan bu yana 12 Aralık Masterchef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Sorusunun yanıtını merak ediyor ve araştırıyor. En önemli oyunlardan biri olan dokunulmazlığın ikincisi bu dün akşam gerçekleşti, peki hangi takım daha başarılıydı? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Haftanın ikinci eleme adayı olarak kim belirlendi? Bu akşam dokunulmazlık için son kez takım halde yarışılacak ve üçüncü eleme adayı belirlenecek. Bu adaylardan biri Masterchef’e veda etmek zorunda kalacak.

Giriş Tarihi 13 Aralık 2020, 09:56 Güncelleme 13 Aralık 2020, 09:56
Masterchef ikinci eleme adayı belli oldu! 12 Aralık Masterchef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

İÇİNDEKİLER

Masterchef'te dün akşam yine heyecan dolu bir bölüm vardı ve en önemli oyunlardan biri olan dokunulmazlık için mücadele verildi. Konya'ya konuk olarak yarışmacılar şeflerin belirlediği tabağı çıkarmak için canla başla mücadele etti. Peki Mehmet, Danilo ve Somer şefler en çok hangi tabağı beğendi, bireysel dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı? Masterchef ikinci eleme adayı hangi yarışmacı oldu? Bugünden sonra takım oyunu dönemi kapanacak ve bireysel yarışmalar başlayacak. İşte yaşananlar…

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Masterchef'te dün akşam dokunulmazlık oyunu geride kaldı. 12 Aralık tarihinde yayınlanan bölümde oylama sonucu dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım oldu. Bu gelişmenin ardından kaybeden mavi takım, bireysel dokunulmazlık için yarıştı.Bireysel dokunulmazlık oyununda Mehmet şefin imza tabağı yapılması istendi. Yarışmacılar, eleme potasına girmemek için Limon meringue ve çikolata kapsül isimli yemekleri yapmaya çalıştı.Bireysel dokunulmazlığı Barbaros kazandı.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

İlk oyunu da kaybeden mavi takımdan Sefa haftanın ilk eleme adayı oldu. Bu nedenle mavi takımın diğer iki ismi Barbaros ve Serhat bireysel dokunulmazlık düellosuna çıktı. Serhat haftanın ikinci eleme adayı oldu ve potaya çıktı.

MAVİ TAKIM:

Sefa,

Barbaros,

Serhat

KIRMIZI TAKIM:

Emir,

Özgül,

Eray