Masterchef ödül oyununu kim kazandı? Masterchef 25 bin TL ödülünü hangi yarışmacı aldı?

Masterchef ödül oyununu kim kazandı? Sorusunun merak edilen yanıtı belli oldu. TV8’in fenomen yarışmasını izleyemeyen, kaçıranlar dün akşamdan bu yana Masterchef 25 bin TL ödülünü hangi yarışmacı aldı? Sorgulamalarını arama motorları üzerinden yapmaya başladı. Her Salı olduğu gibi dün akşamda büyük bir rekabet vardı ve az sayıda kalan yarışmacılar büyük ödül için canla başla mücadele verdi. Peki Mehmet, Danilo ve Somer şefler hangi tabağı beğendi, kazanan kim oldu? 25 bin TL’lik ödülü kim kaptı? İşte yaşananlar…

Giriş Tarihi 09 Aralık 2020, 09:54 Güncelleme 09 Aralık 2020, 09:54
Masterchef ödül oyununu kim kazandı? Masterchef 25 bin TL ödülünü hangi yarışmacı aldı?

İÇİNDEKİLER

Masterchef'te dün akşam yine heyecan dolu bir bölüm vardı ve izleyicileri ekrana kilitledi. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları 25 bin TL'lik oyunda yarışabilmek için büyük çaba sarf etti, ellerinden gelenin en iyisini yapmak için uğraştı. Peki kazanan hangi takım oldu? Şeflerin belirlediği lezzetlerle en iyi tabağı yapmaya çalışan yarışmacılardan şanslısı kim oldu? Gecenin en iyi tabağını hangi yarışmacı çıkardı? Masterchef ödül oyununu kim kazandı? Masterchef 25 bin TL ödülünü hangi yarışmacı aldı? Sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

8 ARALIK MASTERCHEF 25 BİN TL ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te ödül oyununu kazanan isim kırmızı ve mavi takım yarışmacıların verdiği mücadelenin ardından belli oldu. İlk etapta ilk altıya kalan yarışmacılar yapacakları tatlıyı belirlemek için kura çekilişi yaptı. Çekilişte Eray lokma tatlısı, Özgül çikolatalı sufle, Serhat cheesecake, Emir trileçe, Sefa ekler tatlısı, Barbaros ise ayva tatlısı için eşleşti.

Yarışmacıların puanlamalarının ardından; Özgül, Eray 14 puan alırken, emir ve Sefa 18 puan elde etti. Barbaros ayva tatlısı ile 21 puana ulaştı. Serhat 20 puan aldı. Böylelikle 21 puanla 25 bin TL ödülün sahibi de Barbaros oldu.

MAVİ TAKIM:

Sefa,

Barbaros,

Serhat

KIRMIZI TAKIM:

Emir,

Özgül,

Eray