Bile bile lades yaptı faka bastıracak! Kuruluş Osman 36. bölüm 2. fragmanında defterlerini dürüyor

Bala Hatun ve Osman Bey'in aldığı yeni karar tüm Kayı Obası halkını şaşırtıyor. Geçen hafta yayınlanan bölümde Osman Bey'in Nikola'yı yaralaması ve ardından Nikola'nın aldığı saldırı kararları çok konuşuldu. Ancak Osman yaptığı planlarla başta Söğüt'e yapılacak hain saldırıyı engelledi. Ağabeyi ve amcasını kurtarmak için harekete geçti. Dün Kuruluş Osman 36. bölüm 2. fragmanı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Fragmanda Osman Bey'in Targun Hatun ile evleneceğini ilan etmesi herkesi şaşırtsa da bu hafta yaşanacak gelişmeler heyecanı artıracağa benziyor.

Giriş Tarihi 01 Aralık 2020, 23:29 Güncelleme 01 Aralık 2020, 23:29
Bile bile lades yaptı faka bastıracak! Kuruluş Osman 36. bölüm 2. fragmanında defterlerini dürüyor

İÇİNDEKİLER

Bile bile lades yaptı faka bastıracak. Kuruluş Osman 36. bölüm 2. fragmanında defterlerini dürüyor. Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanında yaşanan gelişmeler bu hafta çok konuşulacak. Flatyos'un esir düşmesine sinirlenen Nikola, onu infaz etmek için harekete geçiyor. Ertuğrul Gazi'nin ölüm döşeğinde olduğu sahne izleyicileri hüzünlendirirken Osman Bey'in Kayı'nın varissiz olmayacağını söyleyerek Targun Hatun ile evlenme kararı alması başta Bala Hatun olmak üzere herkesin üzerinde bir şok etkisi yaratıyor. Bu evliliğin Targun'un hainliğini ortaya çıkaracak bir plan olup olmadığı ise izleyicilerin aklında bir soru işareti olarak yerini aldı.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Ölümü şehadet belleyenler yenilmez!"

Zekice bir planla kaleye girerek Nikola'yı gafil avlayan Osman Bey, Bizans'a beklemedikleri bir darbe indirir. Flatyos, Osman Bey'in bu hamlesine cevaben en iyi adamlarını toplayarak Söğüt'e saldırı düzenlemek üzere harekete geçer.

İnegöl'ü ele geçirmek amacındaki Yavlak Arslan ise Osman Bey'in tüm itirazlarına rağmen zaman kazanmak için Savcı Bey ve Dündar Bey'i elçi olarak Kulucahisar'a gönderir.

Bala Hatun, Osman Bey tarafından Targun Hatun'u izlemekle görevlendirilirken, Aygül, Hazal Hatun'la yüzleşmek için fırsat kollamaktadır. Osman Bey, Söğüt'e yapılacak saldırıya engel olabilecek mi?

Nikola ölecek mi? Savcı Bey ve Dündar Bey'i Kulucahisar Kalesi'nde ne bekliyor? Yavlak Arslan, İnegöl Kalesi'ni almayı başarabilecek mi? Bala Hatun, Targun Hatun'un sırrını çözebilecek mi? Sağlığı kötüye giden Ertuğrul Bey'in akıbeti ne olacak?

KURULUŞ OSMAN 34. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Beylik emanetini Ertuğrul Gazi oğlu Osman, ben alacağım!"

Kulucahisar'a İstanbul'dan destek birliklerin geldiği haber alan Osman Bey, bir Türk beyinin kızı olan Targun Hatun'un da Bizans tarafından kaçırıldığını öğrenir.

OSMAN BEY TARGUN HATUN'U KURTARIYOR

Osman Bey, Targun Hatun'u kurtarıp Kulucahisar Kalesi'ni geri almanın yollarını ararken, Nikola ise Söğüt'e yapacağı saldırıyı planlamaktadır.

SAVCI'DAN HAMLE

Savcı Bey, Geyhatu'nun beyberbeyi ilan ettiği Yavlak Arslan'ın toyuna katılmak üzere obadan ayrılır, Ertuğrul'un Bey'in sağlık durumu ise kötüye gitmektedir.

DEVLET OLMA VAKTİ

Toya davet edilmeyen Osman Bey, Söğüt'e giderek Yavlak Arslan ve Savcı Bey'in karşısına dikilir ve beylik hedefini açıklar. Osman Bey'in beylik hedefini açıklamasıyla diğer beylerden nasıl tepki alacak? Osman Bey, Kulucahisar Kalesi'ni geri alabilecek mi? Targun Hatun'un obaya gelişi dengeleri nasıl değiştirecek? Ertuğrul Bey, sağlığına kavuşabilecek mi? Osman Bey'in, Beylik kararı obada nasıl karşılanacak?