Masterchef'in yıldızı Survivor 2021 için gün sayıyor! Acun Ilıcalı bombanın pimini çekti TV 8'de patlamanın eli kulağında...

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef’in bitimine sayılı haftalar kaldı. Masterchef'in finalinin ardından kısa bir süre sonra Survivor 2021 başlayacak. Survivor severler daha şimdiden 'Survivor ne zaman başlayacak?', 'Survivor 2021 kadrosu yarışmacıları kimler?' sorularının yanıtlarını merak etmeye başladı bile... Survivor’da yarışacak yarışmacılar hakkında önemli iddialar ortaya atılırken, bu sezonun ter dökecek isimleri de netleşmeye başladı. Henüz Survivor'ın başlayacağı tarihe dair resmi bir açıklama olmasa da yarışmacılar hakkında sosyal medya da bir takım iddialar ortaya atılmaya başladı. O isimler arasında MasterChef’te mücadele eden yarışmacıların adı da geçiyor.  Survivor yeni sezon yarışmacıları kimler?, Survivor yeni sezon ne zaman başlayacak?, Survivor'a Masterchef'ten kim katılacak? İşte Survivor hayranlarının merakla beklediği yarışmacı isimleri hakkında son dakika ayrıntıları.

Giriş Tarihi 30 Kasım 2020, 17:41 Güncelleme 30 Kasım 2020, 17:41
Masterchef’in yıldızı Survivor 2021 için gün sayıyor! Acun Ilıcalı bombanın pimini çekti TV 8’de patlamanın eli kulağında...

İÇİNDEKİLER

Masterchef'in yıldızı Survivor 2021 için gün sayıyor! Acun Ilıcalı bombanın pimini çekti TV 8'de patlamanın eli kulağında... Survivor 2021 başlangıç tarihi izleyenler tarafından merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyenlerin dikkatini çeken Survivor'ın yeni sezonunda yarışacak yarışmacılara dair ilginç iddialar öne sürüldü. Ayrıca Masterchef'ten bir veya birden fazla ismin de Survivor'a katılması beklentiler arasında. Yarışmanın hayranları resmi açıklama için gözlerini Acun Ilıcalı'ya çevirirken araştırmalarını da sürdürüyor. Peki; Survivor yeni sezon yarışmacıları kimler? Survivor yeni sezon ne zaman başlayacak, açıklama geldi mi? İşte hepsi ve daha fazlası...

SURVIVOR 2021 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor yeni sezonunun formatı ve başlangıç tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Yeni sezonun 16 Ocak ya da 23 Ocak gibi başlayacağı ön görülüyor.

Survivor 2021 programına katılım sağlayacak oyuncuların isimleri belirlenmeye devam ediyor. Fakat bu konu hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Sosyal medyada pek ismin Survivor'la adı anılmaya başladı bile.

TURABİ ÇAMKIRAN

İki kez Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran'ın, Survivor 2021 kadrosuna dahil olacağı konuşuluyordu. Ancak şimdilik bu iddia doğru değil. Turabi şu aralar İstanbul'da dinleniyor.

HİKMET TUĞSUZ

Yine kesin gözüyle bakılan başka bir yarışmacı Hikmet Tuğsuz. Hatırlarsınız ki kendisi yarışmada sakatlanmıştı. Tuğsuz, iki kere ameliyat oldu. Çok az bir tedavisi kaldı.

2021 için adı geçen Hikmet ise Survivor'da sakatlığın ardından iki kere ameliyat oldu. Çok az bir tedavisi kaldı. 'Arayıp da seni götüreceğiz' dememişler ama 'Antrenmanlarını bırakma' denilmiş. Tuğsuz, 'Eğer bana bu şansız verirlerse virgülü koyduk, noktayı da koymaya gideriz' dedi.

UĞUR PEKTAŞ

Uğur Pektaş için bazı haber sitelerinde Survivor 2021'e katılacağı yazıldı. İddiaya göre "Şu an için öyle bir durum yok" yanıtı geldi.

UĞUR KARDAŞ

Masterchef'in ilk şampiyonu Uğur Kardaş'ın Survivor'a katılacağı iddia edildi sosyal medyada. Ancak diğerleri gibi henüz bu da netleşmiş değil.

CELAL SARIGÜL

Masterchef'e erken vedasıyla üzen Celal Sarıgül'ün de Survivor'da olacağı gelen iddialar arasında.

Öyle ki iddiaların devamında Celal Sarıgül'ün efor testine girdiği belirtildi.

Survivor 2021'nin başlangıç tarihi de henüz duyurulmadı. Ancak diğer sezonlarda olduğu gibi yeni sezonun şubat ayında başlaması bekleniyor. Resmi açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde olacaktır.