Survivor'da kazan kaynadı sonunda da aşk çıktı! İki yıldızın dostluğu aşka dönüştü artık gizlemek yok

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı sevgili mi derken Survivor kadrosundan bir başka aşk bombası haberi geldi... Survivor yarışması bitmesine rağmen yarışmacılar hakkında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada haklarında pek çok iddia ortaya atılan Survivor yarışmacılarından  Aycan Yanaç ve Sercan Yıldırım bu kez dedikodu ağına düştü. İddialara göre Aycan Yanaç ve Sercan Yıldırım'ın dostlukları giderek aşka dönüştü. Survivor Aycan, Sercan'ın kardeşi Tezcan'ın düğününe katılmak için Bursa'ya gitmesi de çok konuşulmuştu. Şimdi ise ikili birlikte Çeşme tatiline gitmişlerdi. Peki Aycan Yanaç ve Sercan Yıldırım sevgili mi? İşte detaylar.

Giriş Tarihi 25 Kasım 2020, 12:55 Güncelleme 25 Kasım 2020, 12:55
Survivor’da kazan kaynadı sonunda da aşk çıktı! İki yıldızın dostluğu aşka dönüştü artık gizlemek yok

İÇİNDEKİLER

Survivor'da kazan kaynadı sonunda da aşk çıktı! İki yıldızın dostluğu aşka dönüştü artık gizlemek yok... Survivor biteli aylar oldu ama yarışmacılar yaşadıkları aşklarla gündeme gelmeye devam ediyor. Futbolcu Aycan Yanaç'ın gönlünü diğer futbolcu Sercan Yıldırım'a kaptırdığı ileri sürüldü. Yarışma sırasında Nisa Bölükbaşı'dan hoşlandığı iddia edilen Sercan Yıldırım ve Aycan Yanaç yarışma sonrası birlikte tatile de gitmişlerdi. Öte yandan Aycan Yanaç, Sercan Yıldırım'ın kardeşi Tezcan Yıldırım düğününe de katılmıştı. Survivor yıldızları Aycan Yanaç ve Sercan Yıldırım sevgili mi? İşte detaylar...

Survivor'da aşk fırtınası dinlek bilmiyor. Sosyal medyada yer alan iddialara göre Nisa ile Barış Murat Yağcı ile aşk yaşadığı daha gündemden düşmeden Aycan Yanaç ve Sercan Yıldırım arasında aşk yaşandığı ileri sürüldü. Program boyunca en çok yakıştırılan çift olan Sercan ve Aycan çifti yeni bir aşka yelken açtı.

Survivor'da program boyunca aşk acısı çeken Aycan Yanaç, aşk kapılarını milli yıldıza açtı. Sercan Yıldırım ve Aycan Yanaç çiftinin arası Aşkım Burçe Tunay'ın yaptı.

DEVREYE GİRDİ

Hem Sercan Yıldırım hem Aycan Yanaç'ın en yakın arkadaşı olan Aşkım, iki eski milli yıldızın arasını yapmayı başardı. Sercan Yıldırım'ın çok uzun süredir hoşlandığı Aycan hayatında kimseyi istemiyordu. Ancak Aycan Yanaç büyük aşka karşılık vermemezlik yapamadı ve ikili aşk yaşamaya başladı.

BURSA'YI SEVDİ

Survivor çifti Aycan Yanaç ve Sercan Yıldırım İstanbul gecelerinde yakalanmamak için sürekli Bursa'da görüştüğü öğrenildi. Daha az magazin nedeniyle Aycan Yanaç, haftanın 3 günü Bursa'da kaldığı öğrenildi. Bursa'da bir futbol akademisi açan Sercan Yıldırım İstanbul'a pek gelmeme kararı aldı.

Ünlü çiftin arasını Aşkım Burçe Tunay'ın yaptığı iddia edildi. Sercan Yıldırım Aycan Yanaç aşkının duyurulması isteyen taraf olurken, Aycan aşkın duyulmasını istemiyor.

BİRLİKTE TATİLE GİTTİLER

Sercan Yıldırım ve Aycan Yanaç Survivor sonrası Survivor'dan arkadaşlarıyla birlikte tatile gitmişlerdi. Sercan Yıldırım'ın Instagram hesabından yaptığı bu paylaşım çok konuşulmuştu.

Öte yandan Survivor sonrası Sercan Yıldırım'ın kardeşi Tezcan Yıldırım dünyaevine girmiş, Aycan Yanaç da Sercan Yıldırım ve ailesini bu mutlu günde yanlız bırakmamıştı.