Doya Doya Moda birincisi kim oldu? 23 Kasım Pazartesi Doya Doya Moda puan durumu!

Merakla ve Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Sorusunun heyecanla beklenen cevabı belli oldu. TV8’de hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan Doya Doya Moda’da yeni haftanın ilk gününde eleştiriler yapıldı, puanlar verildi. Günün birincisi ve en az puanını alan yarışmacısı belli oldu. Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu’nun oturduğu yarışmada zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Peki 23 Kasım Pazartesi Doya Doya Moda puan durumu nasıl şekillendi?

Giriş Tarihi 23 Kasım 2020, 18:28 Güncelleme 23 Kasım 2020, 19:03
Doya Doya Moda birincisi kim oldu? 23 Kasım Pazartesi Doya Doya Moda puan durumu!

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda'da 42 beden ve üstü yarışmacılar stillerini yansıtmaya devam ediyor. Birbirinden güçlü rakiplerin yer aldığı ve modaya bakış açılarını yansıttığı Doya Doya Moda'da haftanın ilk gününde puanlar nasıl şekillendi? Peki Doya Doya Moda birincisi kim oldu? 23 Kasım Pazartesi Doya Doya Moda puan durumu haberimizin içeriğinde yer alıyor. Peki Cuma günü haftanın finalinde neler yaşandı, yarışmaya veda eden isim kim oldu?

23 KASIM PAZARTESİ DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Ceren:8
Bahar:20
Özde:12
Rümeysa:
Sabiha:11
Birben:8
Aleyna:19
Rabia:9

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 101 puan ile Doya Doya Moda Özde oldu ve altın kolye ve bilekliği kaptı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Özde, Sabiha ve Funda girdi. Elenen isim Funda oldu.

DOYA DOYA MODA SABİHA KİMDİR?

Doya Doya Moda 2. Sezon yarışmacılarından Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu, 1996 yılında dünyaya geldi. Yarışmaya İstanbul'dan katılan ancak aslen Rizeli olan Rümeysa, çiğ köfte dükkanı işletiyor.
Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu, daha önce evlenip boşanmış ve bu evlilikten bir çocuğu var.
Yaşadıkları nedeniyle zaman zaman duygusal anlar yaşayan Sabiha, 'Erkek arkadaş ile ilk buluşma' konseptinde duygusal anlar yaşamış ve şunları söylemişti. "Eşimden çok kısa bir süre önce ayrıldım, bekar bir anneyim. Kötü bir şekilde ayrılmadık, sadece anlaşamıyorduk. Bitirmenin en doğrusu olduğuna karar verdik. Yarışmaya çocuğum için katıldım, tek başıma annelik nasıl yaparım, bunu göstermek için yarışmaya katıldım"