Bir Zamanlar Çukurova Hünkar'ı Gaffur mu öldürdü? Vahide Perçin diziden neden ayrıldı?

ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova Hünkar'ı Gaffur mu öldürdü? Son bölümde cenazesi kaldırılan ve herkesi gözyaşlarına boğan Hünkar Yaman’ın ölümü izleyicilere de duygusal anlar yaşattı. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Vahide Perçin diziden neden ayrıldı? 3.sezonun yayınlandığı Bir Zamanlar Çukurova’da izlememiş olanlar Hünkar’ı kimin öldürdüğünü merak ediyor. Aynı zamanda ünlü oyuncu Vahide Perçin’in neden diziden ayrıldığı da merak konusu. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 09 Kasım 2020, 15:28 Güncelleme 09 Kasım 2020, 15:28
Bir Zamanlar Çukurova Hünkar’ı Gaffur mu öldürdü? Vahide Perçin diziden neden ayrıldı?

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova gitgide heyecanlı bir hal alıyor ve Perşembe akşamları ATV'de yayınlanmaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar Yaman rolünü üstlenen Vahide Perçin'in ölünü herkesi üzdü ve neden diziden ayrıldığı merak edilerek araştırılanlar arasında yer aldı. Vahide Perçin'in hayatına dair bilgiler de arama motorları üzerinden sorgulanan bilgiler arasında bulunuyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HÜNKAR'I KİM ÖLDÜRDÜ, DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Hünkar Yaman Behice'nin sırlarını öğrendi, eski eşlerinin katili olduğunu gösteren dosyayı buldu ve Fekeli'nin evinden gitmesini söyledi. Behice ise gitmeyeceğini söyledi tartışma sırasında Hünkar'ı bıçaklayıp öldürdü. Gaffur ise Hatip Ağa'nın ölümünden sorumludur. Vahiden Perçin'in diziden neden ayrıldığına dair bir açıklama ise henüz yapılmadı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Yaman Hanım yok, bundan sonrası yok..."

Hünkar'ın Behice'yle hesaplaşması bıçak darbeleriyle sona ermiştir! Behice Hünkar'ı çalıların arasına sürükler ve şehre döner! Çiftlikte hayat normaldir. Saniye, Gülten ve Züleyha bahçede çocukları oynatırken Adnan yine küçük konağa kaçar. Yılmaz ve Züleyha bu şekilde bir kez daha karşılaşıp konuşur. Henüz şehri de onların hayatını da alt üst edecek olaydan habersizdirler.

GAFFUR HUĞLARDA SAKLANIYOR!

Jandarma tarafından arandığını öğrenen Gaffur kaçar. Huğlara saklanır. Hatip Ağa'yı öldürmek suçundan arandığını düşünmektedir. Oysa olay hiç de sandığı gibi değildir.

BEHİCE ŞEHİR KULÜBÜNDE DİKKAT DAĞITIYOR!

Hiçbir şey olmamış gibi şehir kulübünde dedikoduya başlayan Behice'nin gündeminde, gazetelerin manşetlerindeki "Bu çocuğun babası kim?" sorusu vardır. Elbette o bu konuyu, kendi cephesinden ballandırda ballandıra anlatır ama Demir konuşmaları duyar! Hünkar'ın orada bulunmamasına şaşırır! Behice'ye ağzının payını verip sinir içinde şirkete geldiğinde ise, Sevda'nın zarfı geri yolladığını ve Hünkar'ın konuya dahil olduğunu öğrenir!
Demir'in sinir içinde hesap sormaya eve gidişi, önce kendisine yazılan mektubu, sonra da acı haberi almasıyla son bulacaktır.

ÇUKUROVA'DA HERKES BİRAZ YETİM KALDI!

Acı haber, Demir'i küçük bir çocuk gibi, çocukken saklandığı ağaç gölgesinde gözyaşlarına boğar! Konaktaki herkes onun gibi Hünkarlarını, analarını kaybetmiştir. Züleyha da yaşanan onca şeyden sonra, 'annelik duygusunda' buluşup birleştiği 'annesi'ni kaybetmenin üzüntüsü içindedir.

FEKELİ'NİN VE HAMİNNE'NİN GÖZYAŞLARINA YÜREK DAYANMAZ

Haminne'nin gözyaşları yürekleri dağlarken, 40 yıllık aşkına bir kez daha kavuşamadan, bu kez umudu bile kalmadan ayrılan Fekeli'nin acısı sanki herkesin acısını da bir kat daha arttırır! Tüm husumetleri sona erdirmiş görünen acı haber, gözyaşları ve hıçkırıklar eşliğinde dalga dalga tüm Çukurova'ya yayılır. Kaderini değiştirdiği herkes, şimdi Hünkar'ın kaderini değiştiren katilin peşine düşecektir!

VAHİDE PERÇİN KİMDİR?

Vahide Perçin 13 Haziran 1965 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Vahide Perçin'in ailesi Yunanistan'da İzmir'e yerleşmiştir. Üniversite eğitimini İktisat Fakültesi'nde almaya başlayan Vahide Perçin daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim almaya başladı.
Tiyatro üzerine eğitim alan Vahide Perçin üniversite eğitimi aldığı esnada Altan Gördüm ile tanıştı. 1992 yılında üniversite eğitimi aldığı sırada hayatlarını birleştirmeye karar veren Altan Gördüm ve Vahide Perçin çifti 2013 yılında evliliklerini sonlandırdı.

Altan Gördüm ve Vahide Perçin çiftinin Alize isimli bir kız çocuğu bulunmaktadır. Saçları kahverengi olan Vahide Perçin'in gözleri eladır. Vahide Perçin'in boyu 1.78 cm, kilosu 54 kilodur.

VAHİDE PERÇİN'İN OYUNCULUK KARİYERİ

Vahide Perçin'in oyunculuk kariyeri üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Ankara'ya gitmesiyle başlar. Ankara'dan Adana'ya giderek tiyatro oyunlarında oynamaya başlayan Vahide Perçin uzun bir tiyatro oyunculuğu sonrasında dizilerde rol almaya başlamıştır.
İlk olarak "Bir İstanbul Masalı" adlı dizide rol alan Vahide Perçin başarılı bir oyunculuk performansı sergilemiştir.