Masterchef eleme adayları belli oldu! Masterchef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

Masterchef eleme adayları belli oldu. TV8’in akşam kuşağında ilgiyle izlenen Masterchef Türkiye yarışmasında eleme potasına giren yarışmacılar dün akşam belirlendi. Heyecan dolu anların yaşandığı yarışmada rekabet de üst düzeydeydi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel yayınında Çanakkale’ye konuk olan MasterChef yarışmacıları, yöreye özgü yemekler yaptı. Peki Masterchef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? İşte yaşananlar…

Giriş Tarihi 30 Ekim 2020, 11:21 Güncelleme 30 Ekim 2020, 11:21
Masterchef eleme adayları belli oldu! Masterchef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

İÇİNDEKİLER

Masterchef'te hafta sonuna az bir zaman kala dokunulmazlık oyunları oynanmaya devam ediyor. Eleme adayları da belirleniyor, peki 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? TV8'in fenomen yarışması Masterchef'te oyunlar gitgide zorlaşıyor ve yedeklerden yarışmacılar gelmeden, ana kadro eksilerek mücadeleye devam ediyor. Peki dün akşamın galibi hangi takım oldu? Masterchef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları hangileri oldu?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin 88. son bölümünde yarışmacılar Çanakkale'ye özgü yemekler hazırladı. Şefler dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım yarışmacılarından yarma buğdaylı ısırgan pazı çorbası, akivades, Bozcaada kalamar dolması, Çanakkale palamut pilakisi ve ıtır otlu Çanakkale fırın sütlacı yapmasını istedi.

Dokuz özel misafir tarafından yapılan değerlendirme sonrası Mehmet, Somer ve Danilo şef puanları açıkladı. Dokunulmazlık oyununda yapılan oylamalara göre, Mavi takım, 2-0 skor ile 2. dokunulmazlık oyununu da kazandı.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Kırmızı takımda yarışmacılar bireysel dokunulmazlık oyunu için balkabağından yemek yapmak için mücadele verdi. Bu yemeği yapmaları için şefler yarışmacılara 45 dakika süre verdi.

Sürenin ardından yemeklerin tadına bakan şefler oybirliği ile bireysel dokunulmazlığı alan ismin Emir olduğunu açıkladı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

Tanya ve Serhat'ın eleme adayı olduğu haftada, 3. ve 4. eleme adayları kırmızı takımdan seçildi. Şeflerin oybirliği ile bireysel dokunulmazlığı alan Emir, eleme adayı olarak Furkan'ın ismini verdi.

Kırmızı takımda yapılan oylamada ise diğer eleme adayı ise Barbaros oldu.

MAVİ TAKIM

Özgül - Kaptan

Barbaros

Esra

Uğur

Ayyüce

Eray

KIRMIZI TAKIM

Tanya - Kaptan

Serhat

Furkan

Emir

Ebru

Sefa