Menajerimi Ara konusu nedir? Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları kimler?

Gündemde en çok araştırılanlar arasında Menajerimi Ara konusu nedir? Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları kimler? Soruları yer alıyor. Star TV’de Pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara dizisi merakla izleniyor, yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Henüz izlememiş olanlar ise dizi hakkındaki bilgileri sık sık arama motorları üzerinden sorguluyor. İşte Menajerimi Ara ile ilgili bilgiler…

Giriş Tarihi 26 Ekim 2020, 12:53 Güncelleme 26 Ekim 2020, 12:53
Menajerimi Ara konusu nedir? Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Farklı dizi konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile ilgi gören Menajerimi Ara dizisi ile ilgili bilgileri haberimizde derledik. Dün akşam son bölümüyle yayınlanan dizi hakkındaki detayları haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara konusu nedir? Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları kimler? Sorularının merak edilen yanıtları…

MENAJERİMİ ARA KONUSU NEDİR?

Ali Bilgin'in yönetmenliğinde bir süre önce çekimlerine başlanan 'Menajerimi Ara' dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyacak.

Dizide; İstanbul'a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle'nin spot ışıklarının altında, ego savaşlarının, hırsların, şöhretin, paranın, umutların, büyük hayal kırıklıklarının bir arada yer aldığı, oyuncuların ve menajerlerin dünyasında var olma hikayesini izleyeceğiz. Dizinin senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI KİMLER?

Dizide; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Yaprak Medine gibi isimler yer alıyor.

Dizide Barış Falay Kıraç'a, Canan Ergürder Feris'e, Fatih Artman Çınar'a, Ahsen Eroğlu Dicle'ye, Deniz Can Aktaş Barış'a hayat veriyor.

Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ise Peride karakterini canlandırıyor.