Masterchef kim elendi? 25 Ekim Masterchef eleme adayları kimlerdi? Gözyaşlarını tutamadı!

Masterchef kim elendi? Sorusunun merakla beklenen yanıtı belli oldu. Her bölümü ayrı bir heyecanla izlenen yarışmada Pazar günleri eleme gecesi yaşanıyor ve bir kişi hayallerine veda ediyor. Artık yedeklerden yarışmacı da gelmiyor ve ana kadro yarışmacıları eksilerek Masterchef’e devam ediyor. Peki 25 Ekim Masterchef eleme adayları kimlerdi? Elenen isim gözyaşlarını tutamadı, stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

Giriş Tarihi 26 Ekim 2020, 10:08 Güncelleme 26 Ekim 2020, 10:08
Masterchef kim elendi? 25 Ekim Masterchef eleme adayları kimlerdi? Gözyaşlarını tutamadı!

İÇİNDEKİLER

Mehmet, Danilo, Somer şeflerin puanladığı tabaklara göre dün bir kişi rakiplerinden daha kötü tabak çıkardığı için elenen kişi oldu. Masterchef eleme adaylarında kimler vardı, hayallerine veda etmek zorunda kalan yarışmacı hangisi oldu. Gitgide zorlaşan yarışmada çok küçük hatalar bile rakiplerin gerisine düşmesine neden oluyor. İşte 25 Ekim Masterchef eleme gecesinde yaşananlar…

MASTERCHEF ELEME POTASINDA KİMLER VARDI?

MasterChef 2020 son bölümde ekranlara gelen 25 Ekim eleme gecesinde Mehmet, Danilo ve Somer Şef tarafından belirlenen safran ana mazlemesiyle yaratıcılık yemeği yapılması istendi. Eleme adayları Emir, Berker, Sefa, Tanya, Uğur, Esra tarafından en iyi yemeği yapan EMİR, SEFA, ESRA bu aşamada eleme potasından kurtularak 2020 MasterChef Türkiye macerasına 1 hafta daha devam etme hakkı kazandı.

KİM ELENDİ?

İlk eleme oyununda başarılı olamayan Uğur, Tanya ve Berker, Danilo Şefin imza tabağı olan Siste Ördek yemeğini en iyi yapmak ve elenmekten kurtulmak adına ter dökerek ürünlerini hazırladı. Yapılan ürünlerin tadımını gerçekleştiren Mehmet, Danilo ve Somer şefler UĞUR'un elenmekten kurtulan ilk isim olduğunu açıkladı. Bu gelişmenin ardından jüri şefler tarafından bu haftanın elenen ismi BERKER olarak açıklandı.

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Emir
Ebru
Berker
Özgül
Sefa
Tanya

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Eray (Kaptan)
Furkan
Serhat
Uğur
Esra
Ayyüce
Barbaros